Róże w moim ogrodzie
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Haluś,wspaniale,że pokazujesz różę we wszystkich odsłonach,to takie ważne,gdy chcemy kupić .Widzimy pąki,rozkwitłe kwiaty a najważniejsze to jak długo kwitnie,jej pokroj wysokość.Można wtedy lepiej planować nasadzenia.Miałam już listę zamkniętą zakupu różyc,no ale po obejrzeniu całego watku chyba coś dobiorę.(Waltztime i szkoda ze niema impresji)Pozdrawiam.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Hanuś dzięki
,zdjęcia jak zdjęcia,ale róże są piękne.Wiesz co,często się zastanawiałam ,dlaczego jest tak mało fotek i czasami niezbyt ciekawie oddających piękno róż ich opisach
,albo nie ma wcale na niektórych stronkach o różach
Moja piękna NN ma tyle pąków
,drugie kwitnienie będzie baaardzo obfite

Moja piękna NN ma tyle pąków

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Halinko tak się cieszę ,że znalazłam imię dla tej mojej piękności . Nie dawało mi to spokoju ,więc wertowałam wszystkie strony tak długo aż znalazłam . Ja również mogłabym swoim różom ciągle robić fotki . One sa takie fotogeniczne . NN-ka piękna . Taki typ róż najbardziej mi się podoba tak pięknie osadzone płatki . Bonica bosko wygląda z tymi kiściami kwiatowymi . Nie dziwię sie ,że tak lubisz jej cykac fotki . Miłego dnia
- hal1959
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
Fajnie Jadziu,że nazwałaś swoją NN,ja kiedyś też może gdzieś natknę się na swoje
.
Baaardzo lubię robić fotki swym kwiatom
Przez noc się przebarwiła z białego na róż

Obcięłam wszystkie pędy czerwone,które wiosna wyrosły mi na białej Lady,już tylko biała będzie,chyba,że znów pęd z czerwonymi kwiatkami odbije

Odbiły pędy Andersena na sensownej wysokości,więc nie muszę się wspinać do robienia fotek,
wiosną wszystkie wysokie obcinam

Baaardzo lubię robić fotki swym kwiatom

Przez noc się przebarwiła z białego na róż

Obcięłam wszystkie pędy czerwone,które wiosna wyrosły mi na białej Lady,już tylko biała będzie,chyba,że znów pęd z czerwonymi kwiatkami odbije

Odbiły pędy Andersena na sensownej wysokości,więc nie muszę się wspinać do robienia fotek,
wiosną wszystkie wysokie obcinam