Ogródeczek An-ki
No proszę,dzięki tygrysówce mam dużo gości.Dzięki za odwiedzenie mojego wątku.
Agnieszko ,no nie uwierzę,że przegapiłaś figiel Gabrysi.Dobrze więc,że dzisiaj dojrzałaś tygrysa.
Izo to już był przedostatni tygrysek.Dzisiaj zakwitł ostatni, też złoty.Czyli były 3 lub 4 czerwone i dwa złote.
Halinko dzięki,że wpadłaś.O Twojej Bonice też marzę ,a właściwie wszystkie Twoje królowe do zachcenia.Lilie ililiowce aż tutaj pachną.Pięknie i kolorowo w Twoim królestwie.
Agnieszko ,no nie uwierzę,że przegapiłaś figiel Gabrysi.Dobrze więc,że dzisiaj dojrzałaś tygrysa.
Izo to już był przedostatni tygrysek.Dzisiaj zakwitł ostatni, też złoty.Czyli były 3 lub 4 czerwone i dwa złote.
Halinko dzięki,że wpadłaś.O Twojej Bonice też marzę ,a właściwie wszystkie Twoje królowe do zachcenia.Lilie ililiowce aż tutaj pachną.Pięknie i kolorowo w Twoim królestwie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Alionuszka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
W pierwszej chwili nie zauważyłam tygrysa w tygrysówce.Gdybyś chciała pooglądać sobie różne byliny to masz tutaj
http://www.braciadebscy.pl/component/op ... ng,polish/
http://www.braciadebscy.pl/component/op ... ng,polish/
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wczoraj nie było dostepu do netu.Nelu dzięki za link.
Bogusia nie Ty jedna nie zauważyłaś zmianę tygryski.A to już ostatnia,wcxzorajsza:

Warwik
FAIRY Queen
the Fairy
ostatnia okrywowa NN
młodziutka ND

A tu fotka ghislaine bez tła z zieleni-jal ubogo wtedy sie prezentuje.

Bogusia nie Ty jedna nie zauważyłaś zmianę tygryski.A to już ostatnia,wcxzorajsza:

Warwik
FAIRY Queen
the Fairy
ostatnia okrywowa NN
młodziutka ND
A tu fotka ghislaine bez tła z zieleni-jal ubogo wtedy sie prezentuje.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
[quote][/quote]
młodziutka ND
Gdyby tak kwiat ostał się w tej fazie rozwoju byłaby chyba najpiękniejszą różą pnącą.
młodziutka NDGdyby tak kwiat ostał się w tej fazie rozwoju byłaby chyba najpiękniejszą różą pnącą.
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
Jadziu to prawda,ja już 10 raz wertuję i właściwie to chciałoby się mieć wszystkie te królewny.
Gaga -pogadasz,pogłaskasz i różyce zaczną znowu kwitnąć.
Moje cynie

i inne

Gaga -pogadasz,pogłaskasz i różyce zaczną znowu kwitnąć.
Moje cynie

i inne

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Jolu miło,ze wpadłaś chociaż na chwilkę.
Jadziu z tym pustym bajtlikiem to już tak będzie.Co ogrodniczy to drenaż portfela.Myślisz o fryzjerze- o ile to róż za to kupię hihi i włosy zapuszczone na koński ogon.Pozdrawiam.
Danusiu doczytałam,że hibiskusa nie wyhodujesz z nasionek.Czyli patyk zanurzyć w ukorzeniaczu i do ziemi,następnie nakryć butelką z dziurką.(ma mieć ciepło,żyznie i wilgotno)
Jadziu z tym pustym bajtlikiem to już tak będzie.Co ogrodniczy to drenaż portfela.Myślisz o fryzjerze- o ile to róż za to kupię hihi i włosy zapuszczone na koński ogon.Pozdrawiam.
Danusiu doczytałam,że hibiskusa nie wyhodujesz z nasionek.Czyli patyk zanurzyć w ukorzeniaczu i do ziemi,następnie nakryć butelką z dziurką.(ma mieć ciepło,żyznie i wilgotno)
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka