,ale super sprawa z tym agility.A są tam jakieś dolne granice....wielkości psa?Bo ja bym chętnie z moją postrzeloną Anabelle spróbowała.
 ,ale super sprawa z tym agility.A są tam jakieś dolne granice....wielkości psa?Bo ja bym chętnie z moją postrzeloną Anabelle spróbowała.Zdjęcia moich piecholków:stuknięta Anabelle i starowinka Hercia :

życzę Kenzo i wszystkim innym kudłatym długich lat w zdrowiu
  życzę Kenzo i wszystkim innym kudłatym długich lat w zdrowiu   
   ciekawe jak mój kudłaty leniuch, by zareagował, bo ostatnio to ze spaceru muszę go ciągnąć, bo ledwo łapami powłóczy
  ciekawe jak mój kudłaty leniuch, by zareagował, bo ostatnio to ze spaceru muszę go ciągnąć, bo ledwo łapami powłóczy   bo nawet późne wieczory są u nas bardzo ciepłe
  bo nawet późne wieczory są u nas bardzo ciepłe  
 kto wymyślił, by alfabetycznie ułożyć nazwiska wystawców zamiast napisać wg ras pasów, kto będzie wystawiał  jakiego pieska
  kto wymyślił, by alfabetycznie ułożyć nazwiska wystawców zamiast napisać wg ras pasów, kto będzie wystawiał  jakiego pieska   a ja nie wiem  kiedy jechać, bo bardziej interesują mnie psy wystawiane w niedzielę, natomiast w sobotę ma być wystawiony jeden komondor i chciałabym go zobaczyć, bo ja mojego nie zgłaszałam,a  teraz w sumie żałuję
   a ja nie wiem  kiedy jechać, bo bardziej interesują mnie psy wystawiane w niedzielę, natomiast w sobotę ma być wystawiony jeden komondor i chciałabym go zobaczyć, bo ja mojego nie zgłaszałam,a  teraz w sumie żałuję   pytanie tylko czy ten komondor dojedzie na wystawę
 pytanie tylko czy ten komondor dojedzie na wystawę  

nie ma problemów ze stawami? bo podobno dysplazja u tej rasy jest niestety częsta
 nie ma problemów ze stawami? bo podobno dysplazja u tej rasy jest niestety częsta  mój Kenzo (golden) dysplastyk ale na szczęście w lekkim stopniu...
 mój Kenzo (golden) dysplastyk ale na szczęście w lekkim stopniu...