Jutro tzn dziś wybywam na wystawę Do Sopotu Bardzo, bardzo się cieszę, cztery koty spakowane, wentylatorki na transporterkach powieszone ;) Będzie im się komfortowo w upale jechało, ale może podzielą się odrobiną chłodnego powietrza ;)
Ponieważ mam chwilkę bo opóźnienie w wyjeździe (znajomi z którymi jedziemy i mieli po nas przyjechać mieli stłuczkę) pokażę parę fotek nowych nabytków
Miniaturka na pniu
Tak sobie rośnie z Cardinalem H
Moja nowa miłość - nabytek ze szkółki - Cardinal Hume - aksamitny, bordowoczerwono- purpurowy, cieniowane platki, podobno zamyka płatki na noc i...pachnie
[/quote]
Myriam na pniu - pachnie przepięknie
Scarlet Meidiland, na trzecim zdjęciu widoczek z moim czerwonym kącikiem, w którym króluje teraz różyczka
Bonica i różowo-biała róża, której nazwy nie pamiętam oraz Super Excelsa/Super Dorothy?
Pełne uroku róże zachwyciły mnie. Moje w tym roku to takie bidulki. A kociaki wspaniałe. Mają fantastyczy kolor sierści.Ja mam dwa psiaki z sierocińca, kundelki, ale chciałabym wziąć jeszcze 2 kotki-rodzeństwo. Marzą mi sie rude. Na razie nie moge, ale to inna i długa historia. pozdrawiam, pa ;:54
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.