Hanka 1 pisze:Witaj Bogusiu
Piękne hibiskusy a moje mają dopiero maleńkie pączki.Zaglądam do nich codziennie i wydaje mi się,że wcale nie myślą się rozwinąć.
Piękna.Bogusiu napisz jak ona rośnie i gdzie ją kupiłaś
No i witaj w domu
Haneczko dzięki za powitanie ,
Pytasz o różę najprawdopodobniej jest to róża o nazwie Double Delight
Ja ją mam od jesieni i powiem Ci że ładnie rośnie no i kwitnie a zapach ma cytrynowy .
Kupiłam ja na allegro u flascha
A to dla Ciebie
Szczesciara! Moze w przyszlym roku i mnie sie cos trafi ;)
A Twoj ogrod rzeczywiscie mocno sie zapelnil. Pokazalabys troche zdjec z wiekszej perspektywy
Bogusiu piekna ta róza, a wnusia i tak wszystko przebiła
A co do dyń Jak moje zdążą zakwitnąc i zawiązac owoce to się podzielę. Niestety za późno je posadziłam, a właściwie wsypałam;) do kopostownika;) Cały zarosły, ale niestety mają dopiero pączki i nie wiem czy zdążą z owocami. Jak co to masz u mnie na bank. Pozdrawiam serdecznie żonę dziadka;)
Witaj Bogusiu
Dziękuję za śliczną różyczkę.jest naprawdę urocza.Jest tyle pięknych róż i wszystkie chciałoby się mieć ale to niemożliwe więc dobrze,że jest to forum i mogę zobaczyć takie cudności.
Udanej imprezy Bogusiu,tylko za bardzo nie forsuj się w przygotowaniach,daj wykazać się młodzieży
A Bogusia i tak się przeforsuje jak znam życie.Bogusia Westerlanda mam ,kupiłam tylko na razie miał 1 kwiat.To się cieszę,że też będzie taki piękny i w moim ogrodzie.Całuski
Witam wszystkich odwiedzających jeszcze mój ogródek
Raz pogoda ładna ,na następny dzień ,deszcz
Dziś było deszczowo z malutkimi przejaśnieniami ...
a mnie leń nawiedził .....i nic mi się nie chce w ogródku robić ,ciekawe jak długo będzie u mnie gościł
W ogródku kwiaty kwitną ,najbardziej podoba mi się dalia wielka jak talerz
Witaj Bogusiu
Dalie mają cudownie ukształtowane kwiaty i to mnie zawsze zachwyca.Narzekasz ,że róże Ci chorują a ta co pokazałaś piękna i okaz zdrowia.
U mnie też róże prawie wszystkie już w plamistości.
Milutkiego dnia