Witam , ależ się cieszę , że tylu gości
Majko , z drugiej strony altany mam tych malin tyle samo
Aniu rośliny z Czech maja być pod koniec miesiąca . Raczej nie zdążę z przygotowaniem miejsca . Trudno , postoją w doniczkach , jak setki innych

:P Kamienie woziłam z pola na rowerze , ale potem sąsiad się zlitował i pojechaliśmy dużym samochodem kilka kilometrów . Teraz polnych kamieni mam co niemiara . Trudno przejść po ścieżce .
Izabella tego miejsca w ogrodzie , to zazdroszczę wszystkim , u których oglądam więcej niż 5 arów

Nowe skalniaki bedą częsciowo wapienne , bo mam sporo roślin tak lubiących . Jeśli tylko masz możliwośc , to rób skalniaki , bo roślinki na nich przepięknie się prezentują , nawet najmniejsze .
Lorrie i o to miejsce głównie chodzi

Cieszę się ,że mam w pobliżu bratnią ogrodową duszę
Hej
Piterku mam wszystkie rośliny , o które pytasz , ale małe sadzoneczki .Wulfenia w doniczce na reanimacji , bo zaczęła zasychać . Haberlea mieszka drugi rok u stóp skalniaczka , przy kamyczku i nie kwitła , ale na szczęście - zielonym do góry .Czworolist dostałam w tym roku , jest w doniczce i ma się jako tako .
Bożenko bardzo się cieszę ,że sie na coś przydałam .Aco do pola , to w porównaniu do Twojego parku , to pikuś .
Zanna u mnie kiedyś też były truskawki , ale doszłam do wniosku ,że tyle ile mi potrzeba to sobie kupię kilka razy na targu , a na tym miejscu posadzę irysy i liliowce - będą mnie dłużej cieszyły .
AGNESS od przybytku głowa nie boli

. Ja dzisiaj kupiłam następnego hibiskusa ( nie wiem po co , bo nie przepadam za krzewami

) Ale był tak ładny i w dodatku tani ,że wstyd byłoby nie kupić . A jak sobie tym humor poprawiłam , to nie muszę mówić
Hibiscus 'Woodbridge "