Kolorowy ogród Geni- cz.8
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Geniu !
WIEDZIAŁEM... !!! Gratuluje !!!
;:2
;:49 
Wiedziałem , że na pewno sie uda
. Szkoda tylko , że ta komisja nie odwiedziła Twojego ogrodu i Ciebie jak kwitły iryski :P
.
Jak przyjdzie komisja Powiatu to też będzie na pewno pięknie
.
A przecież można powiedzieć , że szkoda , że Państwo wcześniej nie przyjechali bo tu np. kwitło 100 lilii i pokazać fotki
.
Widze , że u Ciebie też zażurawiło....
.
Byłem na ryneczku.. , nic juz ciekawego nie ma.. , kupiłem kwitnącą kannę
. Ma dosyć 2 duze kwiatki , różowe , troche pączków i idzie 2 pęd kwiatowy
, tylko liście umordowane.. Ale jak za 5 zł..
. Jak robię fotki to wydaje sie , ze jest jeszcze dużo miejsca , ale miejsca nie ma.. , przejazd i tyle... Na wiosne jeszcze troszeczke rabatke pod domem poszerzę i już nie bedzie wolnego cm 2
. Codziennie marudze w domu dlaczego dziadkowie i rodzice wybrali taką małą działkę 15 lat temu...
.
Pozdrawiam

WIEDZIAŁEM... !!! Gratuluje !!!

Wiedziałem , że na pewno sie uda

Jak przyjdzie komisja Powiatu to też będzie na pewno pięknie

A przecież można powiedzieć , że szkoda , że Państwo wcześniej nie przyjechali bo tu np. kwitło 100 lilii i pokazać fotki

Widze , że u Ciebie też zażurawiło....

Byłem na ryneczku.. , nic juz ciekawego nie ma.. , kupiłem kwitnącą kannę

Pozdrawiam

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- grzech77
- 200p
- Od: 29 maja 2008, o 10:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hip hip
hip hip
hip hip
Gratuluję Geniu I widzisz, tu jest cała prawda ... Ty masz mniej miejsca ode mnie ale potrafisz to wykorzystać jak należy. Gdyby do mnie komisja weszła gdzie nie trzeba to ... miałbym dożywotni zakaz startu. Jeszcze raz gratuluję

Gratuluję Geniu I widzisz, tu jest cała prawda ... Ty masz mniej miejsca ode mnie ale potrafisz to wykorzystać jak należy. Gdyby do mnie komisja weszła gdzie nie trzeba to ... miałbym dożywotni zakaz startu. Jeszcze raz gratuluję

Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Artur dziękuję, wiem że wierzyłeś że wygram ,kiedyś nawet nim jeszcze ta komisja do mnie się zjawiła mówiłeś że powinnam ogród zgłosić do konkursu ,ja nie bardzo wierzyłam w wygrana bo pięknych ogrodów jest wiele ,a mój wgrał dlatego że mimo że jest malutki to rośnie w nim tyle wspaniałych roślin w wielu dużych ogrodach tego nie mam ,dziś powiedziały te panie że zauroczone były ilością pięknych różnych kwiatów kwitnących w moim ogrodzie .
Genia
Genia
- Ania Kropelka
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.