Zielone życie Asiuli13
- asiula13
- 1000p
- Od: 16 cze 2009, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
jardin
dziękuję w imieniu kwiatków
Spaniel - wiedziałam zawsze że będę mieć kiedyś tą rasę
aguka jak się rozrosną to będziemy się dzielić
ps: dobrze że to nie było wejście smoka - na krzoka ahahaha
magi wiesz ja uwielbiam wyszywać
i właśnie teraz będę wyszywać fiołki - ale nie wiem czy w koszyku, czy przy dzbanie
a Ty jakie wyszywasz?? mogłabyś zaprezentować swoje dzieło - chętnie oblookamy
Grudniki będą: biały, żółty i czerwony. różowy i brzoskwiniowy już mam. teraz chciałabym jeszcze kolorki których mi brakuje (np. fioletowy), no i wielkanocniki bo nie mam ani jednego

aguka jak się rozrosną to będziemy się dzielić

magi wiesz ja uwielbiam wyszywać

ale kolorków grudnika będziesz miałaasiula13 pisze: magi wiesz ja uwielbiam wyszywaći właśnie teraz będę wyszywać fiołki - ale nie wiem czy w koszyku, czy przy dzbanie
a Ty jakie wyszywasz?? mogłabyś zaprezentować swoje dzieło - chętnie oblookamy
Grudniki będą: biały, żółty i czerwony. różowy i brzoskwiniowy już mam. teraz chciałabym jeszcze kolorki których mi brakuje (np. fioletowy), no i wielkanocniki bo nie mam ani jednego

a ja obecnie wyszywam ten główny obrazek n a pierwszej stronie -
na razie mam sam dół więc do kwiatów jeszcze nie doszłąm za bardzo

http://photos02.allegroimg.pl/photos/or ... /697607870[/url]
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Asiula13, bardzo sie zachwyciłam Twoim krzyżykowym obrazkiem. Coś przepieknego. Masz bardzo zręczne paluszki, tylko pozazdrościć i gratulować. GRATULUJĘ !!!!!

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Mnie zachwycił kwiat Tillandsii ,bardzo ciekawy,dwukolorowy
Alokazja zaczęła szaleć..u mnie też wypuszcza listka;co ciekawe,wszystkie listki mi z niej padły i została cebulka,po kilku tygodniach wybija się pierwszy listek a myślałem,że nic z tego nie będzie.Druga moja alokazja po kwitnięciu przystopowała i ani listka nie chce wypuścić
Pachira ładnie rośnie,mnóstwo grudniczków..niech wszystkie się ukorzenią i ładnie rosną

Alokazja zaczęła szaleć..u mnie też wypuszcza listka;co ciekawe,wszystkie listki mi z niej padły i została cebulka,po kilku tygodniach wybija się pierwszy listek a myślałem,że nic z tego nie będzie.Druga moja alokazja po kwitnięciu przystopowała i ani listka nie chce wypuścić

Pachira ładnie rośnie,mnóstwo grudniczków..niech wszystkie się ukorzenią i ładnie rosną

- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No tak...kwiaty śliczniutkie,grudniki ja się rozrosna to dopiero będzie
Pachita chyba teraz puszcza nowe liście bo moja też rośnie jak szalona
Bardzo podoba mi się ten cis-jestem chętna na kawałki
zazdroszczę takiej ilości cebulek....ja też musze się o nie postarać bo nic nie mam
a obrazek to dla mnie mistrzowstwo....
mam kol. która też tak wyszywa...śliczne są te obrazy

Pachita chyba teraz puszcza nowe liście bo moja też rośnie jak szalona

Bardzo podoba mi się ten cis-jestem chętna na kawałki

zazdroszczę takiej ilości cebulek....ja też musze się o nie postarać bo nic nie mam

a obrazek to dla mnie mistrzowstwo....