Marpy kwiatki i rabatki
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Irenko dzięki że wpadłaś - ta roślina o którą pytasz to szałwia omączona.Czy to bylina okaże się wiosną - Pan sprzedający zapewniał mnie,że przezimuje ale są wątpliwości.Zobaczymy!
No ale nawet jako jednoroczną to warto ją mieć bo nie jest droga a długo kwitnie na razie nie ma zamiaru przekwitać w przeciwieństwie do omszonej,która już zakończyła kwitnienie.Bardzo ją lubię,ładnie wygląda.
Maryna.

Maryna.
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Bardzo dziękuję Małgosiu ,że przerwałaś tę głuchą ciszę u mnie...u mnie nie ma się nad czym rozwodzić więc i cichutko jest chociaż w odwiedzinach ktoś przemknie od czasu do czasu
żeby nudno całkiem u mnie nie było to troszkę jeszcze widoczków moich dam...
zapraszam

rosplenica o zachodzie słońca

miniaturowe kwiatuszki ale śliczny kolorek

na hostowych rabatkach
halcyon

trawka ulubiona

cynia

cdn..

zapraszam

rosplenica o zachodzie słońca

miniaturowe kwiatuszki ale śliczny kolorek

na hostowych rabatkach
halcyon

trawka ulubiona

cynia

cdn..

Nie przesadzaj ,że u Ciebie nie ma się nad czym rozwodzić!Pięknie wygląda Twój ogród!Takiej cynii jeszcze nie widziałam , a cynie sieję ładnych "parę " lat!
Widoczki ogólne , jakie nam serwujesz , są śliczne.
Działkę masz zadbaną , ale nic dziwnego , skoro w sezonie tyle czasu na niej z mężem spędzacie.To jest luksus - emerytura + dobra (do pracy w ogrodzie ) kondycja!
Na początku myślałam ,że to przydomowy ogród , taki jest zadbany.Mój mój ogród jest młodziutki , więc bardzo mi się podobają takie "stare", zagospodarowane w dużej mierze , działeczki.Po prostu masz ślicznie!

Działkę masz zadbaną , ale nic dziwnego , skoro w sezonie tyle czasu na niej z mężem spędzacie.To jest luksus - emerytura + dobra (do pracy w ogrodzie ) kondycja!

Na początku myślałam ,że to przydomowy ogród , taki jest zadbany.Mój mój ogród jest młodziutki , więc bardzo mi się podobają takie "stare", zagospodarowane w dużej mierze , działeczki.Po prostu masz ślicznie!
Pozdrawiam,Małgorzata
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Podglądam sobie u Ciebie rabatę z hostami, bo jestem na etapie tworzenia podobnej:))) powoli zbieram nowych mieszkańców, i tu mam pytanko gdzie w naszych okolicach jest największy wybór host? zresztą ogólnie cieniolubnych?
A salix tnij śmiało, odbije bardzo szybko, a nowe przyrosty mają bardziej wyrazisty kolor.
A salix tnij śmiało, odbije bardzo szybko, a nowe przyrosty mają bardziej wyrazisty kolor.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "