Witaj Orinoko. Z przyjemnością zwiedziłam Twój ogród i wiem, że będę tu stałym bywalcem. Wygląda na starszy, niż piszesz. Kompozycje roślinne przeurocze, ciekawe zakątki. Gratulacje. Z pozdrowieniami Ania
Witaj orinoko ogród jak pisze Ania wygląda na starszy ,przyjemnie ogląda się fotki
,zazdroszczę Ci tego że nie masz ślimaków bo ja u siebie ciągle je zbieram a i tak zjadają mi liście host i innych roślin .
Piękne hosty
Genia
Witam kolejnego wrocławianina. Dobrze, że się nasza silna grupa rozrasta. Piękny masz ogród, taki dojrzały. Będę zaglądać do Ciebie i zapraszam na moją działeczkę.
witaj Marku !
sadzawka wspaniała a rośliny wokół przękne i bardzo dorodnie!! jest na co popatrzeć !!
bardzo kilmaciarskie jest zdjęcie z obrośniętym kołem !!
pochwal sie proszę jeszcze swoim zakątkiem z sadźccami - jakie rośliny posadziłeś obok nich ??
pozdrawiam gorąco
Witaj orinoko, piękny ogród, z klimatem który uwielbiam a jest dla mnie nieosiągalny Mówisz czteroletni , to masz zielone łapki i super wyobrażnię przestrzenną
A zdjątka współlokatorów fantastyczne
Witaj Marku! Pochwała Ani/Andowan była dla mnie kierunkowskazem I nie rozczarowałam się
Piękny ogród i piękne zdjęcia mu robisz. Rzeczywiście trudno uwierzyć, że Twój ogród ma dopiero 4 lata. Oprócz tego witam w gronie hostomaniaków. Pokaż więcej swoich host
Witaj Orinoko.
Zamarłam prawie, jak ujrzałam Twój bajeczny ogród. Jest Cudowny i tyle w nim różnych gartunków i takie wszyściutko dopieszczone. Gdzie mi tam do takich efektów
Mam nadzieję, że zagościsz razem z ekipą u mnie 8.08. Pozdrawiam i zapraszam