Jadziu Impresja na początku od pąka ma kilka kolorów,później gubi żółty kolor i jest biało różowa,na końcu prawie tylko różowa ,ta zmienność jej jest fajna
U mnie z rana popadało troszkę ,teraz jakby miało być słonecznie,oby tak było .Miłego dnia
Witaj Halinko, ja przez Twoje róże spac nie mogę Prześliczne. Musze przyznać, ze często zapisuje sobie nazwy, bo pamieć ulotna i później nie będę wiedziec co mam zakupić.
Chcę porozsyłać nasiona orlika, pisałaś, że też chcesz, dane podaj na PW.
Witaj Haluś
Za Twoją sprawką Impresja jest na mojej jesiennej liście.Powiedz mi jeszcze czy ona duża rośnie i czy nie chorowita-ale gdzie ja to wszystko wcisnę to już nie wiem
Hanuś ona do 90 cm powinna rosnąć,u mnie 1 pęd wyskoczył do góry i ten ma pełno pąków,reszta jest niska,nie widzę oznak choroby mimo deszczów.Jest pięknie kolorowa,kup ją ,a na pewno znajdziesz dla niej miejsce
Przykro mi kobiety ale Impresji nigdzie już nie dostaniecie, ze szkółki została wycofana jako róża bezlicencyjna, nie mam jej właściwej nazwy. Halinko - u Ciebie jest bardziej żółta - u mnie wybarwia się na czerwono ale muszę ją przenieść w inne miejsce, na poprzednim nieźle sobie radziła.
Gosiu no to w porę ją mi kupiłaś,cieszę się z niej,masz rację jak rozkwita jest żółta dopiero po kilku dniach traci ten kolor i jest różowo biała.Gdy mi ją przysłałaś kwitnącą to nie miała tak intensywnego koloru żółtego ,a w tym roku ma piękne kolory,musi jej miejsce pasować .
Halinko twoja NN różowo jest naprawdę piękna i bardzo spodobała mi się impresja
chyba będzie moim chciejstwem czy ona jest wysoka i czy pachnie.Ostatnio kupuję
tylko róże które pachną.