Ogród-hal1959 cz.4
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuniu witaj,faktycznie od wielu osób,powiadomień nie dostaję,muszę wchodzić po linku,u Ciebie często bywam po cichutku
.Zresztą w większości ogrodów bywam nie zauważalnie,z braku czasu
.Nie chce się jakoś doba rozszerzyć
.
Póki co przy kratkach królują dalie,te różowe od Jadzi 1

Liliowiec od Gosi (Deirde)

Oj czekam na ten kolor

Coś im kolor się popsuł

Póki co przy kratkach królują dalie,te różowe od Jadzi 1

Liliowiec od Gosi (Deirde)

Oj czekam na ten kolor

Coś im kolor się popsuł

No właśnie z tymi powiadomieniami to jest dziwnie...czasem przychodzą dwa a czasem żaden
ja teraz siedzę i myślę... u kogo jeszcze nie byłam...
Halinko co to za mieczyk będzie? czyżby limonkowy? No to ja też nie mogę sie doczekać...
W tym roku kupiłam tylko 5 białych z czego zakwitły 3... w przyszłym roku pewno kupie więcej..
Halinko co to za mieczyk będzie? czyżby limonkowy? No to ja też nie mogę sie doczekać...
W tym roku kupiłam tylko 5 białych z czego zakwitły 3... w przyszłym roku pewno kupie więcej..
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- hal1959

Gosiu wysłałaś mi kilka liliowców ,są osobno posadzone ,wiec nie pomyliłam,żółty też mam od Ciebie,pokażę później
Izuniu pełno jest mieczyków w tym kolorze wiosną,w supermarketach lub w ogrodniczych,tylko,że często są pakowane w dużych ilościach tego samego koloru,więc ja poszukałam sprzedawanych luzem i kupowałam po kilka szt ,tych co mi odpowiadały
Izuniu pełno jest mieczyków w tym kolorze wiosną,w supermarketach lub w ogrodniczych,tylko,że często są pakowane w dużych ilościach tego samego koloru,więc ja poszukałam sprzedawanych luzem i kupowałam po kilka szt ,tych co mi odpowiadały
- hal1959

Izuniu na zdjęciu liliowiec wyszedł różowy,a on jest bardziej fiolet,,aż jutro mu się dokładniej przyjrzę
,jest dość wysoki jak na posadzony jesienią
Patyka ucięłam ,wsadziłam do wody,mam Ci go takiego przesłać
,jedyny ,który miał odpowiednią długość,nie znam się na tym,nigdy nie cięłam,tylko wsadzałam do ziemi te które się obłamały,ale nie udaje mi się ukorzenić zbyt wiele 
Patyka ucięłam ,wsadziłam do wody,mam Ci go takiego przesłać