Historia jednego ogrodu (by Soulcatcher ;) )
- Soulcatcher
- 200p
- Od: 16 cze 2009, o 11:05
Jak rozpakuję aparat to zrobię zdjęcia tych co ich nie rozpoznaję ;)
Jeszcze raz dzięki!!!
Jeszcze raz dzięki!!!
Kaśka
Zapraszam w odwiedziny
Zapraszam w odwiedziny
Nie ma za co
Tak na 100% to też nie licz, że ja będę wiedziała co jest co. Bo jeśli jest rozchodnik to u mnie jest rozchodnik i tyle, ale jaki
Takie drobne, żółte listki to tojeść rozesłana, takie większe lekko omszone to gęsiówka kaukaska , ale grube i mięsiste to może być tylko rozchodnik
, oczywiście chyba ...

Tak na 100% to też nie licz, że ja będę wiedziała co jest co. Bo jeśli jest rozchodnik to u mnie jest rozchodnik i tyle, ale jaki

Takie drobne, żółte listki to tojeść rozesłana, takie większe lekko omszone to gęsiówka kaukaska , ale grube i mięsiste to może być tylko rozchodnik

Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- Soulcatcher
- 200p
Oj Gosiu ciężko będzie... Wsadziłam je do ziemi w środę wieczorem - opędzając się od stad komarów, które pomimo tego, że spryskałam się offem urządziły sobie ze mnie jadłodajnię - grrr
Ale nie mam kiedy nawet wyskoczyć z aparatem na dwór i je obfotografować...
W natłoku pakowania i sprzątania przed wyjazdem jeszcze dodatkowo nam kilka spraw wypadło, które z mężem musimy teraz załatwić.
Postaram się je obfocić dzisiaj, ale nie obiecuję...
Pozdrawiam gorąco!

Ale nie mam kiedy nawet wyskoczyć z aparatem na dwór i je obfotografować...

Postaram się je obfocić dzisiaj, ale nie obiecuję...
Pozdrawiam gorąco!
Kaśka
Zapraszam w odwiedziny
Zapraszam w odwiedziny
- Soulcatcher
- 200p
Dziewczyny - nie udało mi się - tzn nie miałam kiedy wyjść z aparatem na dwór 
Jutro wyjeżdżamy - jak wrócimy to mam nadzieję roślinki już zdążą się przyjąć i wtedy każdej zrobię portrecik ;)
Teraz tydzień mnie nie będzie...
Pozdrawiam gorąco!

Jutro wyjeżdżamy - jak wrócimy to mam nadzieję roślinki już zdążą się przyjąć i wtedy każdej zrobię portrecik ;)
Teraz tydzień mnie nie będzie...
Pozdrawiam gorąco!
Kaśka
Zapraszam w odwiedziny
Zapraszam w odwiedziny
- Soulcatcher
- 200p
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Udanego wypoczynku życzy stasia ze wsi szczedrzyk 

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- Soulcatcher
- 200p
Wróciłam 
Dziękuję wszystkim za życzenia udanego urlopu - sprawdziły się ;) Było WSPANIALE!
No i pogoda nam dopisała - co nad naszym Bałtykiem nie zawsze się zdarza.
Naoglądałam się tam wspaniałych hortensji i powojników - ciekawe czy moje kiedyś dorosną do takich rozmiarów...
Teraz czeka mnie wyjazd na wieś - w końcu dziadkowie też muszą się nacieszyć wnukiem ;)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Dziękuję wszystkim za życzenia udanego urlopu - sprawdziły się ;) Było WSPANIALE!
No i pogoda nam dopisała - co nad naszym Bałtykiem nie zawsze się zdarza.
Naoglądałam się tam wspaniałych hortensji i powojników - ciekawe czy moje kiedyś dorosną do takich rozmiarów...
Teraz czeka mnie wyjazd na wieś - w końcu dziadkowie też muszą się nacieszyć wnukiem ;)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie!
Kaśka
Zapraszam w odwiedziny
Zapraszam w odwiedziny
- Soulcatcher
- 200p
No nie przywiozłam
Tylko zdjęcia, dobry humor i opaleniznę ;)
Nie byliśmy własnym samochodem tylko ze znajomymi a oni i tak dziwnie patrzyli na nasze walizki i wózek ;)

Nie byliśmy własnym samochodem tylko ze znajomymi a oni i tak dziwnie patrzyli na nasze walizki i wózek ;)
Kaśka
Zapraszam w odwiedziny
Zapraszam w odwiedziny