Nowej pasji początek II - moje roślinki
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iza - powrót do pracy z której Ci płacą nie bardzo?
Kasiu - jak zobaczyłam kiedyś, że nauczycielowi proponują 1276zł brutto to zwątpiłam
Wynagrodzenie za pracę nie raz jest po prostu śmieszne, zwłaszcza, że te wszystkie wymagania, jakie są stawiane przed kandydatem niewiele maja wspólnego ze zdrowym rozsądkiem...
Mimo wszystko - Aga - liczę że znajdziesz sensowną pracę - tylko nie bierz niczego, czego nie lubisz - nie warto dla paru groszy się gnębić, lepiej miesiąc później coś znaleźć ;)
Kasiu - jak zobaczyłam kiedyś, że nauczycielowi proponują 1276zł brutto to zwątpiłam

Mimo wszystko - Aga - liczę że znajdziesz sensowną pracę - tylko nie bierz niczego, czego nie lubisz - nie warto dla paru groszy się gnębić, lepiej miesiąc później coś znaleźć ;)
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- aguka
- 1000p
- Od: 16 lut 2009, o 22:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izo chyba nie planują Cie zwolnić??
Faktycznie taka płaca dla nauczyciela, który musi się użerać z całą chmarą rozwrzeszczanej hołoty to naprawdę śmiech na sali.
Staram się wybierać z tego co mnie interesuje co jako tak będę w stanie polubić ale czasem jest tak, że normalnie ani jednego rozsądnego ogłoszenia nie widzę
Faktycznie taka płaca dla nauczyciela, który musi się użerać z całą chmarą rozwrzeszczanej hołoty to naprawdę śmiech na sali.
Staram się wybierać z tego co mnie interesuje co jako tak będę w stanie polubić ale czasem jest tak, że normalnie ani jednego rozsądnego ogłoszenia nie widzę

- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- 2iza
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 13:27
Chyba nie ,ale ja już nie chcę tam robić "za grosz" teraz zrobię szkołę i może wtedy coś znajdę ??? U Nas w miwście to jak płacą 1000 zł miesięcznie to bardzo dobrze hehe i jak za to przeżyć ??? Mój M parcuję od 8 rano do 13.30 około za 800 i od 15 do 22 za 600 z groszem i to przez cały tydzień bez dni wolnych no może sporadycznie. Wynajmujemy mieszkanie za które płacimy 800zł no i doliczyć do tego małe dziecko . Czyli kaszana ogólnie ,a lepszych perspektyw nie widać
Tak to jest jak się mieszka na takim zadupiu !!!

- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Takie jest wyjściowe wynagrodzenie, zawszeZgredo pisze: Kasiu - jak zobaczyłam kiedyś, że nauczycielowi proponują 1276zł brutto to zwątpiłam![]()

Na szczęście udało mi się po roku wrócić na uczelnię, już po tej drugiej stronie

Dokładnie, za samo takie doświadczenie powinno być ze 2000 dodatku miesięcznieaguka pisze: Faktycznie taka płaca dla nauczyciela, który musi się użerać z całą chmarą rozwrzeszczanej hołoty to naprawdę śmiech na sali.

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Nie nudzisz - po to jest forum 
śliczny kwiatuszek - czy to panna "balerina"?:)
i skrętniczki superowe - ale będzie kolekcja!:)

śliczny kwiatuszek - czy to panna "balerina"?:)
i skrętniczki superowe - ale będzie kolekcja!:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt: