Przy Piaskowej - ogród Anny cz. 1
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- rosiowa

- Od: 14 cze 2008, o 15:08
U mnie też pełno chwastów. Czasem aż mam ochotę się poddać. Ale i tak znów idę wyrywać. Pięknie wygląda Twój ogród na tych perspektywicznych zdjęciach. 
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- andowan

- Od: 16 lip 2007, o 07:49
Gosiu-nie poddajemy się
choć mam wrażenie, że nasza walka z chwastami przypomina walenie głową o mur
Dobrze, że wśród chwastów można zobaczyć czasami coś, co nimi nie jest i cieszy oko . Rozpoczyna się era słoneczników i słoneczniczków.

Kwitną jeszcze lilie

I krzewy

Wbrew temu, co powtarza ciągle mój mąż, w ogrodzie rośnie jednak coś, co nadaje się do zjedzenia

Wykwitła ostatnia moja jeżówka; powtarza kwitnienie jeden z irysów szablolistnych

Dobrze, że wśród chwastów można zobaczyć czasami coś, co nimi nie jest i cieszy oko . Rozpoczyna się era słoneczników i słoneczniczków.

Kwitną jeszcze lilie

I krzewy

Wbrew temu, co powtarza ciągle mój mąż, w ogrodzie rośnie jednak coś, co nadaje się do zjedzenia

Wykwitła ostatnia moja jeżówka; powtarza kwitnienie jeden z irysów szablolistnych

- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- andowan

- Od: 16 lip 2007, o 07:49
Grażko- życzę owocnych zakupów przy zasilonym koncie
Piotrze- jestem pewna, że nie wpadniesz w depresję
Cała przyjemność w zdobywaniu nowości

Geniu - i masz rację; za dwa lata wszystkie centra ogrodnicze będą zajeżówkowane a my będziemy uganiać się za następnymi nowościami
Iza- proszę, nie wpadaj
Aniu- tak, to jest słoneczniczek szorstki; gdzieś zadziałam nazwę odmiany ale jak mi się napatoczy, to podpiszę zdjęcie.
Marto- to pewnie masz Sunrise
Wczoraj przed zmierzchem w moim ogrodzie spotkałam niecodziennego gościa. Uszatka siedziała cierpliwie na gałęzi śliwy przy placyku wypoczynkowym aż obejrzeli ją wszyscy sąsiedzi. Wyczytałam, że jest to jedyna nasza sowa, która żeruje przed zmierzchem i która nie jest zbytnio płochliwa.

Piotrze- jestem pewna, że nie wpadniesz w depresję
Geniu - i masz rację; za dwa lata wszystkie centra ogrodnicze będą zajeżówkowane a my będziemy uganiać się za następnymi nowościami
Iza- proszę, nie wpadaj
Aniu- tak, to jest słoneczniczek szorstki; gdzieś zadziałam nazwę odmiany ale jak mi się napatoczy, to podpiszę zdjęcie.
Marto- to pewnie masz Sunrise
Wczoraj przed zmierzchem w moim ogrodzie spotkałam niecodziennego gościa. Uszatka siedziała cierpliwie na gałęzi śliwy przy placyku wypoczynkowym aż obejrzeli ją wszyscy sąsiedzi. Wyczytałam, że jest to jedyna nasza sowa, która żeruje przed zmierzchem i która nie jest zbytnio płochliwa.