Moja zielona pasja :)
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
fraszko nie mów tak. Mój wątek jest gdzieś hen hen na stronie 2, 3 albo 4, a nie czuję się otrącona. Ty na pewno też nie masz powodu. Pamiętaj, że jest lato i o wiele mniej się siedzi na forum, niż zimą. Na pewno wiele osób - w tym też ja, często zagląda, ale nie koniecznie się wpisuje. Pomyśl o tym 

Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Mama Aguni
- 1000p
- Od: 31 mar 2009, o 11:48
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ależ Fraszko, co ty opowiadasz?
Aż specjalnie przysiadłam, jak spali mi się kiełbasa to będzie twoja wina ;)
Ja b. lubię do Ciebie zaglądać, i fakt, ze nie zawsze zostawiam ślad nie znaczy że coś mi się nie podoba. Ja mam np szalejącego trzylatka, który na dodatek od kilku ładnych dni przestał w dzień spać, więc jest szaleństwo, a ja ledwo za nim nadążam ;) A kwiaty, dziewczyno - ja bym chciała mieć taką trzykrotkę!
:D:D Moja to bidulka w porównaniu z Twoją
A begonia - moja by się zawstydziła widząc Twoją ;)
Więc ja chętnie nadal będę oglądać Twoje kwiaty, wiec nie masz wyjścia ;)
A storczyki - poczytaj tu http://www.orchidarium.pl/rodzaje/ i dział Phalaenopsis

Więc ja chętnie nadal będę oglądać Twoje kwiaty, wiec nie masz wyjścia ;)

A storczyki - poczytaj tu http://www.orchidarium.pl/rodzaje/ i dział Phalaenopsis

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Leśny Duch
- 1000p
- Mama Aguni
- 1000p
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oh, fraszko, no wiesz :>
No oczywiście, że kwiatki się na forum pokazuje, żeby inni je oglądali i pewnie, że jest fajnie, jeśli ktoś da znać, że był i widział, i może coś mu się podoba a coś by radził zrobić inaczej, ale to nie tak, że każdy ma zaraz po stronie wpisów
Ja na przykład raczej się nie odzywam w moim wątku bez pokazania zdjęć (no... tak pół na pół postów, powiedziała bym) i w związku z tym rozmówki u mnie jakoś nie idą ;) a więc mam na przykład mniej stron niż cześć forumek i owszem - zauważam to, ale wiem, że to wynika z mojego charakteru i trudności w plotkowaniu
Pierwszy raz jak nie mogłam znaleźć swojego wątku na pierwszej stronie, to muszę Ci powiedzieć, że w sumie smutno mi się zrobiło, ale jak poszłam go szukać na drugą i znalazłam tam masę aktywnych wątków, to musiałam zmienić wyobrażenie o "zapomnianym" wątku ;)
Oczywiście zrobisz jak zechcesz, ale namawiam Cię, abyś mimo wszystko pokazywała roślinki. To, co Cię w nich cieszy i sprawia, że dobrze się z nimi czujesz
Widzisz, obie jesteśmy mniej więcej nowe (zaczynałyśmy w maju, prawda?) i wciąż nie wszyscy nas znają 
Edit: O no widzisz :> Piękne kwiatki
;) Mnie się bardzo podoba zestawienie tych kolorów - pomarańczowy kwiat i zielona ściana - moje ulubione 
Edit 2: Marudzisz! Właśnie spojrzałam na ilość stron
Masz więcej niż ja :> :P
No oczywiście, że kwiatki się na forum pokazuje, żeby inni je oglądali i pewnie, że jest fajnie, jeśli ktoś da znać, że był i widział, i może coś mu się podoba a coś by radził zrobić inaczej, ale to nie tak, że każdy ma zaraz po stronie wpisów

Ja na przykład raczej się nie odzywam w moim wątku bez pokazania zdjęć (no... tak pół na pół postów, powiedziała bym) i w związku z tym rozmówki u mnie jakoś nie idą ;) a więc mam na przykład mniej stron niż cześć forumek i owszem - zauważam to, ale wiem, że to wynika z mojego charakteru i trudności w plotkowaniu

Pierwszy raz jak nie mogłam znaleźć swojego wątku na pierwszej stronie, to muszę Ci powiedzieć, że w sumie smutno mi się zrobiło, ale jak poszłam go szukać na drugą i znalazłam tam masę aktywnych wątków, to musiałam zmienić wyobrażenie o "zapomnianym" wątku ;)
Oczywiście zrobisz jak zechcesz, ale namawiam Cię, abyś mimo wszystko pokazywała roślinki. To, co Cię w nich cieszy i sprawia, że dobrze się z nimi czujesz

Edit: O no widzisz :> Piękne kwiatki

Edit 2: Marudzisz! Właśnie spojrzałam na ilość stron

"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- Leśny Duch
- 1000p
Obie macie śliczne kolorki! Fraszko, a powiedz coś więcej o tej rośloinie - ona jest wieloletnia i do hodowania w domu?
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Mama Aguni
- 1000p
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Fraszko, bardzo ładna dalia
Śliczny ma kolor - pomarańczowo-żółty, super wygląda
I na pewno przetrzyma, trzymam kciuki za to 
Mam nadzieję, że nic tak niedobrego się nie dzieje, coby nie mogło się wyprostować.

Mam nadzieję, że nic tak niedobrego się nie dzieje, coby nie mogło się wyprostować.
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe