A Ewo, Tobie jutro życzę powodzenia
Nowej pasji początek II - moje roślinki
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No właśnie. Mam nadzieję, że dobrze bo trzymałam kciuki 
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- aguka
- 1000p

- Od: 16 lut 2009, o 22:35
Powodzonka Ewo
Trzymam kciuki. Ano dziewczęta jedna oferta będę wiedziała jutro co i jak, czy w ogóle mam szanse
na dalszy etap
W przypadku drugiej to porażka, kasa niewielka, godzin za dużo ale ewentualne szanse na zatrudnienie w innych bankach ale to już wiem, że na 100% nie bo by już dzwonili
więc czekam na wieści od faceta z 1szej rozmowy ale nie spodziewam się odzewu
A tu coś na pociechę

A tu coś na pociechę

- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Generalnie człowiek czuje się raczej średnio, jak odrzucają jego kandydaturę, ale ostatnio doszłam do wniosku, że oni wszyscy do każdej pracy oczekują tego samego (młoda, energiczna, przebojowa itd) - nawet się nie zastanawiając jakich ludzi naprawdę potrzebują...
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Jak to było kiedyś w dowcipie? poszukiwana sekretarka - 20 lat, 40 lat doświadczenia ;-)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- jardin
- 1000p

- Od: 7 sie 2007, o 14:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ewasz29 pisze:Tak młoda do 25 lat-,przebojowa ,po studiach i z minimum 5-letnim doświadczeniem.Góra wymagań i płaca- najniższa krajowa
jeszcze dyspozycyjna i wolna ;) zapomniałaś dopisać ;)
Ewo dokładnie. jak patrze na wymagania , to stwierdzam , że mają bujną wyobraźnie co niektórzy..............
Pozdrawiam
Aśka
Aśka
- Leśny Duch
- 1000p

- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Wymiary??
To tak, jak kiedyś w sklepie z odzieżą - przyjmę ekspedienktę - rozmiar 36
Mądrzy pracodawcy patrzą nie na dyplom, a na to, czy ktoś się nadaje. Niedawno do firmy przyszedł elektronik po politechnice. Jako taki wstępny teścik pokazaliśmy mu schemat i miał na nim wskazać akumulator/źródło prądu (b. proste - było na technice w szkole ;-)). Facet nie miał pojęcia, a inny bez studiów tak i był o wiele lepszy. Dlatego rozmowy kwalifikacyjne to zawsze szansa, ale zależy, na jakiego pracodawcę się nietety trafi.
To tak, jak kiedyś w sklepie z odzieżą - przyjmę ekspedienktę - rozmiar 36
Mądrzy pracodawcy patrzą nie na dyplom, a na to, czy ktoś się nadaje. Niedawno do firmy przyszedł elektronik po politechnice. Jako taki wstępny teścik pokazaliśmy mu schemat i miał na nim wskazać akumulator/źródło prądu (b. proste - było na technice w szkole ;-)). Facet nie miał pojęcia, a inny bez studiów tak i był o wiele lepszy. Dlatego rozmowy kwalifikacyjne to zawsze szansa, ale zależy, na jakiego pracodawcę się nietety trafi.
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
No niestety, tak to już jest :/ Z doświadczenia - teraz nie potrzebują nauczycieli od jednego przedmiotu, bo im się nie opłaca, i tak jedna babka uczy matmy, geografii i polskiego :/ Kiedyś z taką jedną babką rozmawiałam, i jej wiedza z matmy była znikoma
Mi po studiach w czasach szukania pracy od razu powiedzieli, ze nie ma szans na pracę jeśli tylko mam skończony jeden kierunek i mogę uczyć jedynie jednego przedmiotu :/ teraz 3w1, albo najlepiej 4w1. Więcej, nie lepiej :/
Wszyscy powinni brać z Was przykład 
Bardzo mi się to spodobałoLeśny Duch pisze: Mądrzy pracodawcy patrzą nie na dyplom, a na to, czy ktoś się nadaje. Niedawno do firmy przyszedł elektronik po politechnice. Jako taki wstępny teścik pokazaliśmy mu schemat i miał na nim wskazać akumulator/źródło prądu (b. proste - było na technice w szkole ;-)). Facet nie miał pojęcia, a inny bez studiów tak i był o wiele lepszy.
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe