A nie zapomnij zabrać wszędzie aparatu.
Jak wrócisz to podzielisz się z nami wrażeniami z podróży.
Mam nadzieję.

Szerokiej drogi.

Dziękuje za zaproszenie .Jeśli będę w pobliżu dam znać .MirkaS pisze:Jolu gdyby Twoja droga na wypoczynek wiodła gdzieś w strone Kołobrzegu to i ja zapraszam do mnie.
Cudowny clematis.
Ja też pewnie będę się oglądała za ogrodniczymi ,zamiast pluskać się w morzu .snowflake pisze:hehe no niestety padło już nam na czuprynki... ja jak zrobiłam błagalne oczy i powiedziałam "ale poszukamy w Łebie ogrodniczych" to już w ogóle mnie za wariatkę wzięli![]()
Może się uda zahaczyć o Hortulusa .iga23 pisze:A jakbyś była gdzieś koło Koszalina to koniecznie Hortulus, pioruńsko drogo, ale zawsze coś się wyhaczy.
Mnie też nie było teraz 3 dni ,a plewienia mam chyba na tydzień .Właśnie zrobiłam sobie krótką przerwę ,więc hop do kompa.vertigo pisze:Joluś, pooglądałam Twoje piękne roślinki i jestem pod wrażeniemŚlicznie
Nie boisz się, że w czasie wyjazdu zarosną chwastami? Ja zawsze mam to na myśli w czasie wyjazdów
Teraz byłam 3 dni u koleżanki we Wrocławiu i jak wróciłam, to zaraz było co plewić
![]()
Tyle, że u Ciebie wszystko już od dawna pielęgnowane, to pewnie chwascisków mniej
Ja każdego roku targam do domu mnóstwo maleńkich kamyszków i muszli .M jak musi dźwigać to strasznie narzeka .mariasen pisze:Jola, nad morzem możesz znaleźć jakieś kamienie do ogrodu![]()
DANUSIU ,dziękuje za tą piękność .Jak się zowie .damapi pisze:Witaj Jolu :P
Mariasen namawia Cie do przywiezienia kamieni- może trochę ciężko byłoby je wlec znad morza ale muszle lekkie a też można wykorzystać w ogrodzie
fajnie wyglądają przy sukulentach i innych śródziemnomorskich pięknościach, których w Twoim ogrodzie z pewnością nie brakuje!
a to dla Ciebie na pożegnanie przed wyjazdem
Moje sadźce .orinoko01 pisze:Witam słonecznie.JolantaGraj pisze:
Co do sadźca ,to za wiele o nim nie wiem .Po za tym ,że kwitnie na różowo .Mam jeszcze pomarszczonego o bordowych listkach i białych kwiatach .
Czy mogłagyś zamieścić fotke tego białego sadzca....bo bardzo mnie interesuje jak wygląda.Mam tylko purpurowego i konopiastego...a o białasie nawet nie wiedziałem.
Pozdrawiam.
Dziękuje GRAŻYNKO ,ale na razie jeszcze nie wyjeżdżam .O fotkach na pewno nie zapomnę .kogra pisze:Joluś w takim razie wypocznij sobie dobrze, poopalaj i pozwiedzaj.
A nie zapomnij zabrać wszędzie aparatu.
Jak wrócisz to podzielisz się z nami wrażeniami z podróży.
Mam nadzieję.![]()
![]()
Szerokiej drogi.