Dala - mój piękny ogród cz.3
Heh, zazdroszczę możliwości posiadania kwiatków w wazonie ;) Niestety, moje koty mi na to nie pozwalają...dzisiaj po raz trzeci wylądował na podłodze storczyk...z wysokiego parapetu, jeden szkodnik mi tak obecnie przemeblowania robi..a myślałam że ten parapet jest w miarę bezpieczny...trzykrotka wisi prawie u sufitu a gady się tylko przyglądają jak ją dopaść...oto uroki posiadania dużej ilości kotów ;)
Za to mogę szaleć w ogródku - nie mają do niego dostępu a obce koty omijają nasz ogródek baaardzo szerokim łukiem bo mamy kocury w wolierze i chyba terytorialnie obcym to przeszkadza.
Za to mogę szaleć w ogródku - nie mają do niego dostępu a obce koty omijają nasz ogródek baaardzo szerokim łukiem bo mamy kocury w wolierze i chyba terytorialnie obcym to przeszkadza.
Aniu, rzeczywiście Twoje kotki to niezłe łobuziaki.
Ja mam starą kocicę (ma 19 lat) i teraz już opiekuje się nią mój syn, bo musiała zostać we wrocławskim mieszkaniu, ale ona zawsze była wielką damą i dostojnie i delikatnie poruszała się po mieszkaniu. Starannie omijała też mojego psiaka, starając się nie wchodzić mu w drogę...
Iduś, jak się czujesz? noga już nie boli?
Pozdrawiam
:P
Ja mam starą kocicę (ma 19 lat) i teraz już opiekuje się nią mój syn, bo musiała zostać we wrocławskim mieszkaniu, ale ona zawsze była wielką damą i dostojnie i delikatnie poruszała się po mieszkaniu. Starannie omijała też mojego psiaka, starając się nie wchodzić mu w drogę...
Iduś, jak się czujesz? noga już nie boli?
Pozdrawiam

Moniko, Jolu,
dziękuję za poranną wizytę w moim ogrodzie.
Dzisiaj jest piękna pogoda, więc zapraszam moich gości na zimniutką lemoniadę miętową (ze świeżą miętką prosto z grządki).
Można przysiąść w kąciku słonecznym

lub cienistym, jeśli komuś za gorąco

a leciutki szum wody z małej fontanny umili nam czas

dziękuję za poranną wizytę w moim ogrodzie.
Dzisiaj jest piękna pogoda, więc zapraszam moich gości na zimniutką lemoniadę miętową (ze świeżą miętką prosto z grządki).
Można przysiąść w kąciku słonecznym

lub cienistym, jeśli komuś za gorąco

a leciutki szum wody z małej fontanny umili nam czas

- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I ja posiedziałam w zakątku jednak cienistym, ale lemoniada miętową się poczęstowałam. A mnie komary dziś wypędziły z działki. Koszmar co się dzieje. Nawet w południe w słońcu cięły.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki