Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ago, Igo macie racje mnie zawsze ktoś nabije w butelkę .
Jest mi cholernie przykro ,zbyt wierzę ludziom .
Szkoda że ciężko zapracowane pieniądze mojego męża poszły w błoto .
Jak wiecie ja nie pracuje nawet nie mam żadnej renty ,moje hobby jest kosztowne .
Zolinko ja jeszcze swoich floksów nie dzieliłam ,ale one wyglądają lepiej jak są większe kępy . A kupować lepiej wiosną , chyba że w doniczkach kwitnące to teraz bo będziesz widziała co kupujesz być może nawet gdzieś w OB są
Genia
Jest mi cholernie przykro ,zbyt wierzę ludziom .
Szkoda że ciężko zapracowane pieniądze mojego męża poszły w błoto .
Jak wiecie ja nie pracuje nawet nie mam żadnej renty ,moje hobby jest kosztowne .
Zolinko ja jeszcze swoich floksów nie dzieliłam ,ale one wyglądają lepiej jak są większe kępy . A kupować lepiej wiosną , chyba że w doniczkach kwitnące to teraz bo będziesz widziała co kupujesz być może nawet gdzieś w OB są
Genia
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ido ja też bardzo lubię floksy .ida74 pisze:Geniu witaj![]()
Bardzo podobają m się floksy na 1 i 2 zdjęciu.Co do zapachu to potwierdzam .Pachną nieziemsko wieczorami![]()
A jak Chopin
A Chopin już miał kilka kwiatków jeszcze się nie rozrosła ta róża ,ale w przyszłym roku na pewno będzie piękna .
Fogia mnie się nie podoba ,ja widziałam zdjęcie inne i taką chciałam ,taka mi się nie podoba nawet za darmo bym jej nie chciała no i będę musiała wyrzucić i kupić coś ładnego w to miejsce .
Witaj Elu co białe kwitło a reszta w przyszłym roku ?
Genia