Ogród Oli - na działce budowlanej cz.3
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ta krokosmia u Ciebie Olu - rewelacyjna!!!Już kiedyś pytałam i wiem,że jej nie wykopujesz..
Bardzo ciekawe! Mnie się to nigdy nie udało!Nie chce mi się z nią bawić i przechowywać przez zimę.Dlatego podziwiam ją np.u Ciebie.I tak powinno być.Ja jestem za tym,żeby nasze ogrody się różniły bo coraz bardziej się upodabniają i zaczyna być smętnie...nudno, wszędzie to samo.Jak się pojawi coś nowego to natychmiast wszyscy mają te same "chciejstwa"...Ale się rozgadałam u Ciebie!
Maryna.

Bardzo ciekawe! Mnie się to nigdy nie udało!Nie chce mi się z nią bawić i przechowywać przez zimę.Dlatego podziwiam ją np.u Ciebie.I tak powinno być.Ja jestem za tym,żeby nasze ogrody się różniły bo coraz bardziej się upodabniają i zaczyna być smętnie...nudno, wszędzie to samo.Jak się pojawi coś nowego to natychmiast wszyscy mają te same "chciejstwa"...Ale się rozgadałam u Ciebie!
Maryna.

- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Olu. Tych zawilców to Ci zazdroszczę, moje dopiero w pączkach i gdzie im do Twoich, ale moje dopiero drugi rok mają, ale zakwitną, gdyż są pączki. 

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki