W moim ogródeczku ... Halina,cz.2
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
krwawnik ozdobny od hall1959 

mięta ananasowa od Friduni

słoneczniki, nasionka od Jollli... wyrosły na 3 metry ;-)

czosnek ozdobny ... chyba

moje "Niecierpkowo"
... uwielbiam niecierpki

wiesiołek

rudbekia

nachyłek okółkowy od Wioli

malwy, mizernego wzrostu ... sięgają mi do kolan, hihihi ... nie wiem dlaczego takie małe

malwy z prawej strony ;-)

warzywnik, trochę za gęsto wysiałam jarzynki

cdn

mięta ananasowa od Friduni

słoneczniki, nasionka od Jollli... wyrosły na 3 metry ;-)

czosnek ozdobny ... chyba

moje "Niecierpkowo"

wiesiołek

rudbekia

nachyłek okółkowy od Wioli

malwy, mizernego wzrostu ... sięgają mi do kolan, hihihi ... nie wiem dlaczego takie małe

malwy z prawej strony ;-)

warzywnik, trochę za gęsto wysiałam jarzynki

cdn

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko. Piękne lilie i liliowce. Takiego krwawnika jeszcze nie widziałam, bardzo ciekawy. A w ogrodzie to już Ci się robi busz. Tak ładnie wszystko obsadzone, ale roboty przy tym to Ci nie zazdroszczę. Ja z trudem wyrabiam na moich 350 m.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oluniu, uwielbiam aksamitki, nie wyobrażam sobie ogrodu bez nich, jak i nagietków, nasturcji i słoneczników ze względu na ich kolor 
Cieszę się, że nagietki odbiły
Agnieszko, pocieszyłaś mnie, dziękuję, myślałam, że u mnie im coś nie pasuje
... może faktycznie to taka odmiana
W tym roku wysiałam pełne malwy w kolorze białym, żółtym i czerwonym, zobaczymy co z nich w przyszłym roku wyrośnie
Irenko, dziękuję, krwawnikiem też jestem zachwycona, a jeszcze część krwawników od hall1959 nie zakwitła, jak wszystkie zakwitną, to dodam następne zdjęcie
Irenko, już mam problem z odnalezieniem warzyw
Aduniu, ojjj czasu brakuje żeby wszystko uporządkować w ogrodzie, najgorsze, że trawa tak szybko rośnie i teraz co cztery dni trzeba ją kosić
Jollluś, byłabym częściej na Forum gdybym miała dostęp do internetu na działeczce ;-)
Moniko, jak zobaczyłam krwawnik ozdobny u hall1959, to od razu się w nim zakochałam, jest cudny

Cieszę się, że nagietki odbiły

Agnieszko, pocieszyłaś mnie, dziękuję, myślałam, że u mnie im coś nie pasuje

W tym roku wysiałam pełne malwy w kolorze białym, żółtym i czerwonym, zobaczymy co z nich w przyszłym roku wyrośnie

Irenko, dziękuję, krwawnikiem też jestem zachwycona, a jeszcze część krwawników od hall1959 nie zakwitła, jak wszystkie zakwitną, to dodam następne zdjęcie

Irenko, już mam problem z odnalezieniem warzyw

Aduniu, ojjj czasu brakuje żeby wszystko uporządkować w ogrodzie, najgorsze, że trawa tak szybko rośnie i teraz co cztery dni trzeba ją kosić

Jollluś, byłabym częściej na Forum gdybym miała dostęp do internetu na działeczce ;-)
Moniko, jak zobaczyłam krwawnik ozdobny u hall1959, to od razu się w nim zakochałam, jest cudny