Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

AVE, dziękuje za odwiedziny i pomoc, chwaścior zaraz wyleci z grządki, i idę zrywać czarne owoce fuksji. Przed chwilą byłam w ogródku podwiązać pomidory, te wściekłe komary znowu mnie pogryzły. Chyba przez nie mnie szl... trafii. ;:10 ;:98 Uśmiecham się przez łzy......

Agapa, Dzięki, chwaścior (czytaj jw). Dowcip bardzo dobry. Niby stary, ale jary. A tak w ogóle, to dlaczego brak Ci humoru? Czyżby Cię też komary pogryzły? Zjadłaś za dużo? Wypiłaś za mało? Plomba w ząbku wyleciała? Uśmiechnij sie, jutro będzie lepiej. NAPRAWDĘ !!! ;:21 ;:21 ;:21
I proszę znowu o dowcipy.Pa
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Oj Stasiu :roll: szalona kobitko - te dojarki to super prezencik dla M :;230
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12

Post »

Wpadłam się troszkę rozerwać :D Witaj Stasiu :D
Kilka dowcipów na dobry początek dnia i zaraz lepsza chęć do pracy :D
Sabina

Moje linki
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53

Post »

Stasiu Witaj ;:2 Wpadłam tylko na chwilkę :D Zostawiam dwa dowcipy :lol:
A na komary jest jeden sposób :lol: Musisz jednego zabić...a reszta pójdzie na jego pogrzeb :lol: :lol:

W przedszkolu Jasiu siedzi na nocniczku i płacze.
- Dlaczego płaczesz? - pyta pani wychowawczyni
- Bo pani Zosia powiedziała, że jak ktoś nie zrobi kupki to nie pójdzie na spacer.
- I co? Nie możesz zrobić...
- Ja zrobiłem, ale Wojtek mi ukradł...
;:1

Jaki jest najwyżej latający i najszybszy ptak świata?
- Ptak Małysza!
;:154 :lol:

Miłego dnia Stasiu :!: ;:12
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochane dziewczyny, dziękuje Wam za odwiedziny i ciesze się, że poprawiłam Wam humorki, dziękuje też Ani.1 za to, że mi poprrawiła. U mnie w ogrodzie prace posuwają się bardzo powoli, bo juz od rana sa komary na które nic nie działa. Tyle ich utłukłam, że wszystkie ze Szczedrzyka piwinne iść na pogrzeby. Ale one chyba nie mają uczuć? Jak się bez uczuć rozmnażają. W biały dzień - gwałt gwałtem pogania....

Na dobre spanko:
Teść wchodzi przez bramkę do ogródka i widzi w oknie domu smutnego zięcia.
Teść pokazuje jeden kciuk "up", na co zięć z okna obydwa. Wtedy teść z pytającą miną robi "węża" ręką, a zięć odpowiada tak samo, ale dwuręcznie. Na co teść wali się w klatkę pięścią, a zięć masuje dłonią po brzuchu i obydwaj znikają.

Tłumaczenie poniżej:
T: Mam flaszkę!
Z: To mamy dwie!
T: Żmija w domu?
Z: Są obie.
T: To co, pijemy na klatce?
Z: Nie, na śmietniku!
Spokojnej nocy, pa
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p

Post »

Stasiu komary nie kąsają tylko komarzyce :lol: no ale problem będzie jak Ty płeć żeńską wytłukłaś to wiesz będzie więcej parad homokomarowych :;230 :;230
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Taka głupia to nie jestem, wiesz, choć może wygladam na głupszą. W podstawowce mnie uczyli o komarach, a może w przedszkolu??? Stara jestem, to nie pamietam, ale mi tam wszystko jedno, komar to komar, jak pies to pies, a nie pies i suka. Połapałaś? pa ;:12
A to specjalnie dla Ciebie:
Rano w biurze:
- Stary, skąd masz takie limo pod okiem?!
- A, bo jak się wczoraj wieczorem modliliśmy przy stole i właśnie mówiliśmy "ale zbaw nas ode złego", to niechcący spojrzałem na teściową... ;:7 ;:7 ;:7
Adresy do moich wątków
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p

Post »

Aj Stasiu ja to podobne pokolenie do Twojego tylko tak z przyzwyczajenia o jak mnie komar upier... to ciągle syn się przemądrza że komary nie gryzą :evil:
Awatar użytkownika
Lorrie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 maja 2009, o 13:45
Kontakt:

Post »

Stasiu - czekamy na zdjęcia Buddlei :) Chodziłam po Twoim ogródku, synusia masz bardzo fajnego :) Pozdrawiam ... !
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś, żartujemy prawda. A synusiowi powiedź, aby nie był taki do przodu, bo mu tyłu zabraknie. Te nasze chłopaki to mądrale, że ho,ho....
Lorrie, jutro zrobię zdjęcia i prześlę Wam do oglądania. Budleje jeszcze nie są w pełni rozwinięte, ale już coś widać.
Własnie kończy się festyn na wsi, i strzelają petardy a biedne psy wariują....jak wezmę grabie, jak tam pójdę... ale mi się nie chce....
A mój synuś jest wolny, może masz kogoś na oku dla niego. Oddam za parę złotych.....

Coś na wesoło:
Mąż został wezwany do szpitala, bo jego żona miała wypadek samochodowy. Zdenerwowany czeka na lekarza, wreszcie lekarz się pojawia ze współczującą miną.
- I co?! Co z nią, panie doktorze.
- Cóż... Żyje. I to jest dobra wiadomość.
Ale są i złe: żona, niestety będzie musiała przejść skomplikowany zabieg, którego NFZ nie refunduje. Koszt: 25 tys. złotych.
- Oczywiście, oczywiście - na to mąż.
- Potem potrzebna jej będzie rehabilitacja. NFZ nie refunduje. Koszt ok. 5 tys. miesięcznie.
-Tak, tak... - kiwa głową mąż.
-Konieczne będzie pobyt w sanatorium, które zajmuje się tego typu urazami, plus ta rehabilitacja cały czas. NFZ nie refunduje. Koszt sanatorium - 10 tysięcy...
- Boże...
- Tak mi przykro...To nie koniec złych wiadomości. NFZ nie refunduje również leków, które przepiszemy pańskiej żonie, a to bardzo drogie leki..
- Ile? - blednie mąż.
- Miesięcznie 12 - 15 tysięcy złotych.
- Jezuu...
- Plus pielęgniarka całą dobę. Na pana koszt. Tu już się może pan dogadać. Myślę, że znajdzie pan kogoś za 10 zł za godzinę...
Cisza.
Mąż chowa twarz w dłoniach.
Nagle lekarz wybucha serdecznym śmiechem, klepie męża po ramieniu:
- Żartowałem! Nie żyje. ;:14 ;:14 ;:14

Teraz pare ostatnich fotek:
Obrazek Obrazek
żółta malwa? (taka sadziłam): Obrazek
niebieska hortensja....... Obrazek
Obrazek
Obrazek
Na razie (jak się pisze: razem, czy osobno?) wystarczy, pa stasia
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
Lorrie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Szkoda że nie jestem młodsza :) A na Budlejki czekamy :) Poczucie humoru Cię nie opuszcza - tak trzymaj! :)
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Stasiu przybiegłam zobaczyć Twoją żółto-złotą , nie naszła ja i myślała że okularów zapomniała i niedowidzi :lol: . Teraz wiem że po prostu ni ma trza poczekać :wink: . Będę pilnować :wink:

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lorrie, wiek się nie liczy, liczy sie uczucie. Teraz wiem, że powinnam była wybrać sobie młodszego, nawet z dziesięć lat. Ale jak się ma 21, to głupio wybrać 11-latka, prawda? ;:12

Tija, zapraszam jutro, ale już mówię, kwiatki jeszcze są małe, ale...... są. :wit

Kto się zna na chmurach?
Co oznaczają takie: Obrazek Obrazek
Pa, pa całusków 102!!! ;:87 ;:88 ;:79
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
Lorrie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Czekamy czekamy !
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To już na dziś ostatni kawał:

Dlaczego synowa często zabiera teściową na spacer po plaży?
Przyzwyczaja ją, do piachu. ;:7

Moja piękna datura. Ma dwukolorowe liście. A kwiaty, jak widać najpierw są jasne, potem wchodzą w lekki krem. A jak pachną..... cudo. (kupione na alleg..) Obrazek
pierwszy dwukolorowy mieczyk Obrazek
Kiedyś śpiewało się tak:" do widzenia, do widzenia, kup sobie trąbke do pier......." :oops: :oops: :oops:
Adresy do moich wątków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”