Danusiny miszmasz
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusia piękne Języczki masz
Pierwsze zdjęcie to chyba dłoniasta
drugie nie mam zielonego pojęcia co to za jedna
a trzecia stenocephala
Na temat lilii już nic nie napiszę ,a Ketmie są cudne i bardzo się cieszę ,że udało mi się ukorzenić te gałązki od Twoich piękności
Ja też zaglądam do Ciebie ,tylko nie zawsze zostawiam po sobie ślad

Ja też zaglądam do Ciebie ,tylko nie zawsze zostawiam po sobie ślad

- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Frida
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Danusiu, hibiskusy piękne, zauroczyły mnie. U mnie jeden mizerny, ale ma pączki, wiec jest nadzieja na kwiaty. Wiosną posiałam nasiona hibciowe i mam już kilka malutkich roślin, ciekawa jestem kiedy i czy w ogóle zakwitną.
Zaglądam do Ciebie często, bo lubię Twój ogród, ale nie zostawiam śladu, tylko sobie popatrzę i znikam.
Pozdrawiam, Danuta
Zaglądam do Ciebie często, bo lubię Twój ogród, ale nie zostawiam śladu, tylko sobie popatrzę i znikam.
Pozdrawiam, Danuta
- ktoś
- Od: 11 lis 2008, o 10:15
Piterku , krzaczki nie darzę większą sympatią . Hibiskusy mam , ale nie wiem dlaczego
. U mnie jeden moschetos ma już spore pąki , ale trzy pozostałe malusie .
Majko platykodon jakiś taki podwójny i tylko tego zostawię , bo strasznie mi się ponasiewał niebieski .
Frida -Danusiu . Jeśli będziesz chciała i przypomnisz się w styczniu , to natnę Ci gałązek do ukorzeniania , mam też hibiskusa variegata . Cieszę się ,że mnie odwiedzasz .

Majko platykodon jakiś taki podwójny i tylko tego zostawię , bo strasznie mi się ponasiewał niebieski .
Frida -Danusiu . Jeśli będziesz chciała i przypomnisz się w styczniu , to natnę Ci gałązek do ukorzeniania , mam też hibiskusa variegata . Cieszę się ,że mnie odwiedzasz .
Hibiskus variegata to piękna sprawa! Ja niestety przegapiłem go w szkółce, był ale go nie wziąłem od razu a potem to już wiadomo (skąd tych ludzi tyle, zawsze mi wykupią coś
). Wychodzi na to, że w przyszłym roku będę zagospodarowywał cały pas przy ogrodzeniu z drugiej strony sadu, więc znajdzie się miejsce na całą masę krzewów