Skrętniki AnaKa
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Pytam, bo mi się bardzo podobają właśnie takie listki - ciemne błyszczące, niepofalowane UCH!:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
-
- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Aniu, musisz cierpliwie czekać. To nie tak od razu się ukorzenia. Ja na to ,przedszkole' czekałam kilka miesięcy 

Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Ja swoje skrętniki (liście) zasadziłam według książki (pociachałam trochę te listki, najpierw wzdłuż głównego nerwu i jeszcze na pół) nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo widzę, że mogłam je po prostu wstawić do wody. No ale nie więdną, więc chyba krzywdy im nie zrobiłam i teraz czekam na dzieciaczki. 

Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
-
Aniu, to skrętnikowe przedszkole, które wcześniej pokazałam, było wyhodowane właśnie z liścia w taki sposób - przecięcie wzdłuż nerwu i do ziemi 

Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
Już się wyjaśniło gdzie się ukrywałaś, w dziale Orchidarium Cię nie było - Ty tutaj sobie siedziałaś a ja myślałam, że się na wczasy wybrałaś :P.
Strasznie żywiołowy ten temat, ledwo tu zaglądałam a dziś znów tyle miałam do nadgonienia...
Przedszkolaki fajowe a Justa przypadła mi do gusta
- ten mocny kolorek i falbaneczki... ach
Z niecierpliwością będę czekać na kwiatuszki Chiritia, niech Ci jak najprędzej zakwitają.
Strasznie żywiołowy ten temat, ledwo tu zaglądałam a dziś znów tyle miałam do nadgonienia...
Przedszkolaki fajowe a Justa przypadła mi do gusta

Z niecierpliwością będę czekać na kwiatuszki Chiritia, niech Ci jak najprędzej zakwitają.
-
Justyna, nie dziwię się,że Justa Ci się spodobała
A Chiritia powinna niedługo zakwitnąć, bo jedna z nich jest dorosła.Ale zobaczymy, jak to będzie...

A Chiritia powinna niedługo zakwitnąć, bo jedna z nich jest dorosła.Ale zobaczymy, jak to będzie...

Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
-
To może jakiś listeczek z tej Justy zacznę dla Ciebie ukorzeniać
Skoro pasuje do sypialni............

Skoro pasuje do sypialni............

Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
U mnie w sypialni od bladego różu (o delikatnym wrzosowym odcieniu) przez fiolet do śliwki więc wszystko co różowe bądź fioletowe pasuje idealnie.
Noooo, ukorzeniaj, ukorzeniaj bo wybieram się do Ciebie :P, tylko jeszcze nie mogę znaleźć odpowiedniego terminu, ciągle coś. W czwartek jadę do Szczecina na weekend a od 16 sierpnia na Mazury, mam nadzieję, że w końcu jakieś dwie niedziele się do kupy zejdą...
Noooo, ukorzeniaj, ukorzeniaj bo wybieram się do Ciebie :P, tylko jeszcze nie mogę znaleźć odpowiedniego terminu, ciągle coś. W czwartek jadę do Szczecina na weekend a od 16 sierpnia na Mazury, mam nadzieję, że w końcu jakieś dwie niedziele się do kupy zejdą...
-
To zacznę myśleć o tej Juście dla Ciebie
Ciekawe, jak trudno jest znaleźć wolne.Ciągle coś mamy w planach

Ciekawe, jak trudno jest znaleźć wolne.Ciągle coś mamy w planach

Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki