Dala - mój piękny ogród cz.3
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cudowna tunbergia
Muszę o niej pamiętać za rok.

"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
Daluś, jestem zachwycona Twoimi siewkami. Obie kobee pieknie Ci wyrosły a o thunbergi nawet nie wspomnę
bo ślicznie wygląda
a moja marniutka nie wiem czemu. 
bo ślicznie wygląda

Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Olu, są jakieś ogromne problemy, bo mój syn wczoraj wieczorem wyjechał do Juraty i dzisiaj o 11.00 dojechał do...Poznania. 12 godzin jechał 150 km
100krotko, to rzeczywiście wdzięczna roślinka i kwitnie niezmordowanie całe lato.
Magdo, kobea nieco mnie rozczarowała - ma mnóstwo listków, wybujała na 3 metry, ale kwiatki są dosyć niepozorne...
Dzisiaj pokażę Wam jedną z moich winorośli - ta rośnie na południowej ścianie domu i prawie wchodzi mi do mieszkania...A obrodziła tego roku

100krotko, to rzeczywiście wdzięczna roślinka i kwitnie niezmordowanie całe lato.
Magdo, kobea nieco mnie rozczarowała - ma mnóstwo listków, wybujała na 3 metry, ale kwiatki są dosyć niepozorne...
Dzisiaj pokażę Wam jedną z moich winorośli - ta rośnie na południowej ścianie domu i prawie wchodzi mi do mieszkania...A obrodziła tego roku

- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Dala bardzo lubię oglądać Twoje widoczki z różnych zakątków ogrodu
. Są PIĘKNE 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków