Kwiaty Dawida - [OGR]

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
marcyjanna
200p
200p
Od: 23 cze 2009, o 17:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Niesamowite! Aż trudno uwierzyć, że młody człowiek może mieć takie zainteresowania :shock: Przypominam sobie siebie samą w tym wieku i niekorzystnie wypadam w tym porównaniu :oops: Podziwiam za pasje i szacuneczek ogromny.
ps. zakwitł mi taki sam mieczyk, jak masz w avatarze :)
pozdrawiam
Małgorzata
Ot... chwastowisko marcyjanny.
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

gagawi pisze:Witaj Dawidku,

Widzę, że nie tylko jesteś ogrodnikiem, ale i świetnym fotografem :) Motyle pięknie uchwyciłeś , ja również z wielką przyjemnością fotografuję przyrodę.

Pokazuj swoje roślinki i ogródek, będzie mi miło oglądać.
gagawi dziękuje za tyle miłych słów :D Pozdrawiam Cię Serdecznie :D
marcyjanna pisze:Niesamowite! Aż trudno uwierzyć, że młody człowiek może mieć takie zainteresowania :shock: Przypominam sobie siebie samą w tym wieku i niekorzystnie wypadam w tym porównaniu :oops: Podziwiam za pasje i szacuneczek ogromny.
ps. zakwitł mi taki sam mieczyk, jak masz w avatarze :)
marcyjanno dziękuje za miłe słowa...Znasz może odmiane tego mieczyka :?: U mnie pięknie zakwitł :D

Zaraz dodam kilka nowych zdjęć z ogrodu :)
Awatar użytkownika
iwa27
1000p
1000p
Od: 19 maja 2009, o 07:59

Post »

Witaj Dawidzie - wpadłam na spacer - zobaczyc co tam u ciebie, a tutaj zgromadziłeś niezłą kolekcję forumowiczy :lol: Robisz naprawdę wspaniałe zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie i dziś ja tobie przesyłam kwiatuszka - to wiesiołek - rozkrzewia się na ogrodzie jak szalony, ale jest w moim ulubionym kolorze to mu na to pozwalam :lol:
Obrazek
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
dawidbanan
---

Post »

iwa27 dziękuje za kwiatuszka :D Też takiego mam :D Pozdrawiam Cię Serdecznie :D

Dziś rozkwitły 4 kwiaty u nasturcji...U jednej 3 pomarańczowe, a u drugiej 1 żółty :D Zobaczcie sami:
Nasturcja(to ta pomarańczowa):
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nasturcja(to ta żółta):
Obrazek

A także dla największej nasturcji ze wszystkich czterech których mam, kupiłem wczoraj taką podpórkę bambusową do niej żeby się ładniej pięła...:
Obrazek

A także dziś rozkwitł 1 kwiat begonii bulwiastej...Są jeszcze chyba 3 lub 4 pączki :D Zobaczcie sami:
Begonia Bulwiasta:
Obrazek

Obrazek
dawidbanan
---

Post »

A także dziś rozwijają się 2 nowe kwiaty cynii :D Zobaczcie sami:
Cynia:
Obrazek

Obrazek
x-d-a

Post »

Dawidku, nasturcja błyskawicznie Ci się rozrośnie i obsypie kwiatami - ja swoją muszę już przycinać, bo zaczyna mi się bezwstydnie panoszyć.
Pozdrawiam Cię wakacyjnie
:lol:
dawidbanan
---

Post »

dalo ja też Ciebie pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

No proszę jakie pięknotki pokazałeś.Sliczna jest ta begonia,co za ognisty kolor.Dawid za chwilę nie poznamy Twojego ogrodu(cieszę się ,że Waleria obdaruje cię swoimi roślinkami).Jeśli mogę coś zasugerować- proszę wyrzuć oponę ,to tylko zaśmieca ogród,nawet jeśli posadzisz w niej kwiatki.Lepiej użyć kamyków,jakiś konar- no coś naturalnego.Dawid jesteś wielki- tak trzymaj.
dawidbanan
---

Post »

an-ka pisze:No proszę jakie pięknotki pokazałeś.Sliczna jest ta begonia,co za ognisty kolor.Dawid za chwilę nie poznamy Twojego ogrodu(cieszę się ,że Waleria obdaruje cię swoimi roślinkami).Jeśli mogę coś zasugerować- proszę wyrzuć oponę ,to tylko zaśmieca ogród,nawet jeśli posadzisz w niej kwiatki.Lepiej użyć kamyków,jakiś konar- no coś naturalnego.Dawid jesteś wielki- tak trzymaj.
Aniu dziękuje za tyle miłych słów...Od 2 opon się zaczęło :P Rosły tam śmierdziuchy ale ślimaki je zeżarły :evil: Teraz tam rośnie maciejka, więc niech rośnie aż przekwitnie...Ta begonia ma takie śmieszne białe paski na czerwonych płatkach :D
dawidbanan
---

Post »

Zapomniałem wam powiedzieć że dziś kupiłem drugą celozję...Jest w trochę innym kolorze niż ta pierwsza...Pierwsza jest czerwona a ta druga dzisiaj kupiona jest ciemno-różowa...Idę wyrywać chwasty :P
dawidbanan
---

Post »

UWAGA KOMUNIKAT !!!

Skończyłem wyrywać chwasty i zacząłem robić mini skalniak :P Później zrobię jego zdjęcie i wstawię na forum :D Może coś z niego wyjdzie...
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dawidzie,super Ci to idzie.....ale proszę-daj sobie zrobić zdj jak wyrywasz chwasty.... :lol:
i czekamy na zdj skalniaczka... :lol:
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
zoja000
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 6 maja 2009, o 06:30

Post »

Faktycznie ladne kwiatki ja tez zaczynalam od paru skalniakow i jak mowia w miare jedzenie apetyt rosnie zycze powodzienia w dalszej pracy :D
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57

Post »

Dawidku - jeśli już tworzysz skalniak, to nie mini...bo będziesz potem żałował tak jak ja, roślinki szybko sie rozrastają, włążą jedna na drugą i trzeba je przesadzać i okazuje się, że nie ma gdzie... nie ma już wolnego miejsca.

Skalniakowych jest tak dużo - i wszystkie chce się mieć,

Reflektujesz na lawendę?- jeśli tak, to daj adres na PW.
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Witaj, Dawidzie :) Gratuluję zapału w tworzeniu ogrodu :) Bardzo kolorowo u Ciebie :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”