Mój jednoroczny ogród - zuzia55
- violetta
- 500p
- Od: 15 kwie 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Zuziu!
Nie było mnie tutaj jakiś czas i jak zajrzałam do ciebie to stwierdziłam ,że jestem daleko w tyle. Tyle piękności przez ten czas pokazałaś. Jedno za drugim ci kwitnie i to przepięknie. Irysków masz moc kolorów. Są cudowne, że ja nie mam żadnych, to aż się sama sobie dziwię. Masz bardzo ładny świerk w formie chyba kulistej. Pewnie nie rośnie duży?
Nie było mnie tutaj jakiś czas i jak zajrzałam do ciebie to stwierdziłam ,że jestem daleko w tyle. Tyle piękności przez ten czas pokazałaś. Jedno za drugim ci kwitnie i to przepięknie. Irysków masz moc kolorów. Są cudowne, że ja nie mam żadnych, to aż się sama sobie dziwię. Masz bardzo ładny świerk w formie chyba kulistej. Pewnie nie rośnie duży?
Zuziu, praca na Waszej działce idzie w ogromnym tempie.Wszystko zaczyna nabierać kształtów, a niedługo będzie ogrodem co się zowie.Bo niestety, trzeba zwykle poczekać kilka lat na stworzenie ogrodu z duszą, czego życzę Ci serdecznie.Z pomocą męża, kuzynki, sąsiada i społeczności z forum, na pewno cel zostanie szybko osiągnięty. Prace mężczyzn są bezdyskusyjnie rewelacyjne.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2007, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Zuziu, dzisiaj po raz pierwszy pospacerowałem po Twoim ogrodzie. Zdążyłem zauważyć że przestrzeni Ci nie brak, pracy przy zagospodarowaniu tej przestrzeni również. Widzę że narzuciłaś duże tempo i ogród powstaje niezmiernie szybko. Pożyjemy i zobaczymy czy te nasze roślinki przetrzymają zimowy oddech od strony Syberii. Życzę powodzenia i pozdrawiam Tadeusz.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszam do mojego ogrodu "Ranczo Nokły- Tadeusz48"
-----------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszam do mojego ogrodu "Ranczo Nokły- Tadeusz48"
- zuzia55
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie !Dzięki za odwiedziny.U nas wreszcie prze 5 minut padało.!!!!!!!!!!Trochę mało ,ale może będzie więcej tego deszczyku.Kupiłam z miesiąc temu roślinkę,ale mimo podlewania wygłada zawszejak zwiędnięta.Zdjęcie 1.Następne róże,ktore rozkwitają,miały byc pnące,ale nie wygłądają na takie,a może ja się nie znam,

-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Witaj ...ten ostatni krzak róży pięknie pokazałaś i śliczny ma kolor, pelargonie też ładne.......masz tyle fajnej przestrzeni ;:2
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Masz prześliczne róże i dużo terenu, może pomyślałabyś o różach okrywowych, ładnie rośną i można mieć śliczny różany zakątek, to przy okazji tego co napisałaś u mnie, z czerwonymi różami jest zawsze problem, mi nie wychodzą ich fotki ale u Ciebie są ładne, zastanawiam się jak je robisz, ustawie zawsze ostrość ale i tak mi nie wychodzi fotka, czerwień jest zawsze taka rozmazana.