Czy ktoś mi podpowie co zrobiłam źle i co dalej mam zrobić?

owoce bardzo wolno rosną i jest ich mało, a jak są duże grona to liście się całkowicie poskręcały.

Banany zawierają dużo potasuAsik78 pisze:romawr,a ta skórka od banana,to w jakim celu?
Weteran masz racje, okienko trzeba zrobić... ale czy to może być wina tylko wietrzenia :/? Wszyscy inni dookoła maja piękne pomidorki i nie mają problemów... a to wcześniejsze o paleniu, to było do mnie? Czyli mówicie, że nie pryskać niczym? Czy na wszeliki wypadek prysnąć? Myślałem o Euparen, czy wykonać ten oprysk nim?babik pisze:Witam,
to ja z takim pytankiem jeszcze...
zauwazyłem dziś, że parę kwiatków jakby zżółkło na szypułce i po lekkim dotknięciu sobie spadło... czy idę w dobrym kierunku, że to początek szarej pleśni? CZy to zupełnie co innego, jakieś niedobory... niedawno pryskałem Bravo dla świętego spokoju jak co... a tym razem mnie zastanawia co to znów :/ mozna prosić jakiegoś eksperta o diagnozę?
Pozdrawiam,
Marcin
Na wszelki wypadek wrzuciłem jeszcze zdjęcia krzaczków, czy oprócz tego, jeszcze coś innego się dzieje? Czy wszystko w porządku?
tak oczywiście (może nie tylko , ale w dużej mierze )babik pisze:ale czy to może być wina tylko wietrzenia :/?
Wychodząc ze stęzenia jakie zalecano dla Tatoo,przy Infinito powinno to być 0,2 % tj 2 mililitry na litr wody/ najlepiej odmierzyć strzykawką/. Infinito zawiera dwukrotnie większą dawkę chlorowodorku propamokarbu niż zawierało Tattoo.MENA515 pisze:czy oprysk Infinito stosujecie do pomidorów w takiej samej dawce jak napisane jest w ulotce do ziemniaka?