Monia te dwa ujęcia są wprost zjawiskowe!Alania pisze:
Ja bardzo lubię robić dekoracje. Ogólnie jestem już taka artystyczna dusza. Do niedawna malowałam obrazy olejne, ale w tej chwili nie mam już na to czasuGabriela pisze:Pozachwycałam się pięknymi dekoracjami...![]()
Kiedyś też robiłam różne ozdoby i dekoracje, ale teraz jakoś mi się nie chce... chyba się za bardzo zestarzałam...
Mam więcej rozchodników, tylko nie wszystkie obfociłamPashmina pisze:Monika u Ciebie wszystko powala na kolana od kwiatków poprzez dekoracje jak i aranżacja ogrodu. Kolekcjonujemy podobne roślinki.W tym roku też mnie wzięło na marcinki i mam nadzieję, że kiedyś cudnie ozdobią jesienny ogród. Rozchodników też mam kilka odmian, ale Ty masz ich zawrotną ilość. Nie wiedziałam, że jest tyle odmian. Zdjęcia robisz zjawiskowe.
![]()
![]()
![]()
![]()
Poproszę więcej zdjęć
![]()
![]()
Dziękujęewelkacha88 pisze:Witaj. Moniko widać, że masz fioła na punkcie astrów no ale w sumie trudno się dziwić bo są piękne no i sama nawet nie wiedziałam, że mają takie cudne kolory. Kolekcję masz sporą a te Twoje dekoracje robią wrażenie. Wszystko jest takie klimatyczne, takie perfekcyjne dosłownie w każdym calu. Wszystko do siebie idealnie pasuje
. Masz świetny gust to trzeba Ci przyznać
. Pozdrawiam
.
te różowe bardzo lubiępela11 pisze:Podobają mi się te różowiutkie marcinki ,są bardzo energetyczne i na pewno dają mocny akcent w jesiennym ogrodzie .Zawsze podziwiam własnoręcznie zrobione ozdoby, są przysłowiową kropką nad i . Pozdrawiam
Och, Sabinko - w końcu się pojawiłaśnifredil pisze:Monika.. zaadoptuj mnie, albo wynajmij pole namiotowe na jeden sezon![]()
Uwielbiam twój ogród w każdej odsłonie. Nie ma znaczenia czy to wiosna, środek lata czy jesień. Nie mniej uwielbiam twoje wyczucie estetyki ukazujące się we wszelkich domowych aranżacjach
![]()
Nie miałam pojęcia, że jest aż tyle odmian astrów. W tym roku po raz pierwszy zagościły u mnie dwa odcienie niebieskiego, czy może powinnam napisać fioletowego, wiedziałam, że są jeszcze białe i buraczkowe, ale aż tyle?śliczniutkie są