Dziewczyny , baaaardzo dziękuję za duchowe wsparcie !
Wychodzimy powolutku na prostą i jest już nadzieja,że wszystko wróci do normy..
Wczoraj miałam okazję spędzić kilka chwil na działce i w ramach odreagowania stresów o aparacie nie zapomniałam i zrobiłam z niego użytek...Jest nadzieja i u mnie jeszcze na dni!
Maryniu!!
Zdjęcia jak zawsze perfekcyjne
co to jest po niezapominajką???Też mam takie coś na biało kwitnący maluszek.ale nie wiem co .
Azalie, cudne.Aż bija po oczach, takie mają żywe , cudne kolorki
Witaj Maryniu czy Ty masz oczko wodne, bo żabki Ci kumkają. To super ,że po gorszych dniach nastały te lepsze. Oby już nie powróciły. A pstrykadełka jak zawsze cudne i miło się je ogląda. Szkoda,że ten czas tak szybko ucieka. Wreszcie wysadziłam pomidory. A pracy o tej porze roku sporo.Wybacz jak rzadziej zaglądnę.
Alu żaby kumkają i owszem w moim mini oczku ...Z tymi lepszymi dniami to jeszcze różnie bywa właśnie zabawiam się fotkami , żeby uspokoić niespokojne myśli...
Wczoraj byłam na działce , posadziłam pomidory i paprykę w tunelu i kilka w gruncie. Rodzinka mnie wsparła i z grubsza ogródek został ogarnięty. Trzeba już było i podlewanie włączyć mimo deszczowego tygodnia jest sucho.
Soniu miłe słowa przynosisz jakoś nie miewam złych skojarzeń związanych z roślinami...
A na działce oszałamiająco pachnie azalia pontyjska no i oczywiście jeszcze bzy...choć czas ich świetności w tym sezonie
u mnie powoli mija...zjawiskowo kwitnie szczodrzeniec...
Maryniu, maj pięknie ubarwił Twój ogródeczek, pełen przepychu i cudownych zapachów a żabeczka rozkosznie zapozowała.
Jestem z Tobą kochana i wierzę,że będzie dobrze a słonko znowu będzie Cię cieszyć.Przytulam i trzymam kciuki za pomyślność.
Maryniu jaki ładny widok z żółtym klonem. Ze śniedkiem walczyłam dwa lata, zarósł mi pół skarpy, dlatego źle mi się kojarzy. Czy gdzieś poza forum pokazujesz zdjęcia, są przecież wyjątkowe.
Maryniu same piękności pokazujesz, nie mogę się napatrzeć. Umiesz to pięknie wszystko przedstawić.
Zauroczył mnie ciemny orlik, piękny.
Samych dobrych chwil na następny tydzionek życzę...
stasia_ogrod serdecznie dziękuję za wsparcie! Nie jestem z tych użalających się ale czasem i tacy "twardziele" pękają...Majowe widoki i zapachy oszałamiają ... Wczoraj w drodze do domu wysiedziałam się ok. godziny na plantach ... w ciszy i zapomnieniu... W mieście były prawdziwe pustki...większość mieszkańców wypoczywała zapewne na łonie przyrody...Pogoda dopisała jakiej dawno nie było...
iwona0042 dziękuję za odwiedziny i miłe słowa Jak się ma ogród i nastaje wreszcie wyczekiwany maj to
kolory żądzą u nas!
Soniu powiem Ci, że w ostatnich latach u mnie jakoś śniedki wybyły... ostatnio pokazały się tu i ówdzie co mi na razie nie przeszkadza..Wiadomo, wszelki nadmiar nie wskazany...
Twoje uznanie dla moich fotek mnie onieśmiela... Coraz częściej myślę o zamianie FO na FF ...tam przynajmniej bym się może poduczyła ...Na foto-kursy już się nie piszę ... ale poduczyć się zawsze można ... A na FO foto miłośników przybywa , fotek też coraz więcej...zainteresowanie również wzrosło poważnie... Zauważam to również w swoim wątku gdzie oglądalność jak dla mnie imponująca...
Olu orliki ostatnio powróciły do łask ...mam je od lat , jedne znikają inne się pojawiają..To bardzo wdzięczne roślinki... Życzenia dobrego tygodnia odwzajemniam z serdecznością...
Za chwilę wyjeżdżam na działkę, mam nadzieję że uda mi się coś podziałać ...obiektyw i aparat - w pogotowiu !
Do miłego... moim Przyjaciołom miłego dnia życzę!
Witaj Maryniu,miłej pracy na działeczce i trzymaj się dzielnie ,zdjęcia cudowne ,a pierwsze zatrzymało mnie na dłużej ,musiałam to napisać,bo te trzy kolory zestawione razem i sposób ujęcia dał rewelacyjny efekt,pozdrawiam
No i ja powiem, że pierwsze śliczne zdjęcie, działasz Maryniu na działeczce, ja bym chyba padła, rośliny powiędnięte, sucho, choć wodę się leje, ale gorąco strasznie, ciągle czekamy na deszcz