Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Cię Piterku . Mam ich kilka i wszystkie kwitły po dwa razy . Kupiłam je w tym roku w biedronce . Wszystkie się przyjęły i ładnie kwitną .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- kocica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ja mam trzy odmiany barbuli i między innymi właśnie taką. Barbula jeszcze rzadko jest u nas spotykana
. Ale warto ją mieć bo późno kwitnie.
Ogródek piękny.....boję się wchodzić do tych wyjątkowo ładnych ogródków na forum bo potem jestem chora z zazdrości.........takiej pozytywnej

Ogródek piękny.....boję się wchodzić do tych wyjątkowo ładnych ogródków na forum bo potem jestem chora z zazdrości.........takiej pozytywnej

Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
- andriu53
- 1000p
Ewuniu dziś po południu spacerowałam w Twoim ogrodzie . Ślicznie wszystko urządzasz u siebie , bo Cię podglądam jak mam wolną chwilę . Masz rację Ewuś ,że niektóre wiosenne kwiaty kwitną po raz drugi . Sasanka i obok jest taki pomarańczowy , też znów zakwitł . Nawet sobie nie wyobrażasz jak mi się kwiaty rozrosły , chyba im ziemia pasuje . Nie mam teraz zbyt wiele czasu na pracę w ogrodzie , ale te moje roślinki chyba to czują i radzą sobie same . Ewuś ja też bym wiele rzeczy zmieniła , ale każda zmiana wymaga znów ciężkiej pracy w pozbyciu się trawy . Muszę wykopać około pięciu świerków , bo bardzo mi się rozrastają , a w ogóle troszkę roślinek muszę przesadzić w inne miejsca . Człowiek
zawsze wyszuka sobie jakieś dodatkowe prace i dlatego czasu brakuje nawet na sen .
zawsze wyszuka sobie jakieś dodatkowe prace i dlatego czasu brakuje nawet na sen .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Kocico zawsze podobają się nam inne ogrody , a w swoim nie widzimy uroku . Ja nie wiedziałam co to jest jest za krzew i serdeczne dzięki za podpowiedż . Wszystkie moje róże mają nazwy , ale ja żadnej nie pamiętam , bo nigdy nie przywiązuję uwagi do nazw .Ja już przerobiłam temat wchodzenia do pięknych ogrodów i sama się wyleczyłam z tego . Po prostu cieszmy się z tego co mamy , bo niektórzy i tego nie mają . Wpadaj , kiedy tylko masz ochotę , chociażby na wirtualną kawusię .
Zapraszam
Zapraszam

Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Madziula jakże się cieszę , że barbula Ci się przyjęła , bo w zanadrzu jest jeszcze jedna sadzonka . Perovska też pięknie kwitnie i jest już ładnie rozrośnięta . W poniedziałek powinnaś otrzymać przesyłkę . Jędruś dzielnie stał aż godzinę w kolejce na poczcie . Co się nie robi dla przyjaciół i miłych gości zarazem . Już się nie mogę doczekać waszego przyjazdu .
Pozdrawiam cieplutko Zocha
Pozdrawiam cieplutko Zocha
Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- andriu53
- 1000p
Boguniu , a wiesz Ty słoneczko ,że nie mamy nawet czasu posiedzieć w necie . Troszkę mam zaległości i w domciu i w ogrodzie i nie mogę się ze wszystkim uporać . Byłam u Ciebie w ogródeczku i oglądałam Twoje mieczyki . Są bardzo ładne , moje dopiero powoli będą się rozwijać . Nawet nie wiem jakie będą kolorki . na razie wysypu grzybów u nas nie było , bo strasznie piekło słońce .Dziś dopiero zrobiło się troszkę chłodniej , to aż lepiej można było oddychać . Mamy nadzieję , że nas odwiedzicie w niedługim czasie .
Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- andriu53
- 1000p
Wiem Bogusiu , bo my też jeszcze nie skończyliśmy naszego remontu . Pracy jest od groma , ale sił już zaczyna brakować . Dlatego mam zaległości , bo za dużo jest obowiązków , a doba jest za krótka .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Madziu , Jędruś nic nie przeklinał , bo miał trochę luzu od pracy . A ja mam teraz wolne , to spokojnie nadrobię sobie moje zaległości . Muszę wykopać tą dużą trytomę i chętnie ją rozdam , gdyby ktoś miał ochotę na ten kwiat . Cieszę się , że masz to co chciałaś , tylko pani powiedziała , że otrzymasz ją w poniedziałek .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Po długim oczekiwaniu wreszcie zakwitło nambogusia177 pisze:Zosiu i Andrzeju co u Was słoneczka nowego jakoś nie dajecie znaku życia ,pokażcie co nowego w ogródku

Spis wątków
Spis wątków