Tereniu jeszcze muszę wziąć na wstrzymanie względem działki bo nie czuję się jeszcze całkowicie zdrowo z wiekiem i wyzdrowieć po prozaicznych chorobach trudniej...Chociaż dzisiejsze słoneczko mnie woła...Ale rozsądek mówi - nie!

Aniu-Pulpa222 nie ma tak,żeby posadzić raz a dobrze bo następnym razem można posadzić o wiele lepiej!

I Ty twierdzisz ,że ja Ciebie strofuję

e-babcia Jadziu to smutno Ci na dzień dzisiejszy z powodu ogródka

Aniu- anym Pinky Vinky rośnie w pełnym słońcu , czasem dostanie wiadro wody stoi wyprostowana i dumna...że wszyscy ją podziwiają i sąsiedzi się też nią zarazili!

dorcia7wszyscy wkoło narzekają ale w innych wątkach przemykamy cichaczem nie odzywamy się a chcielibyśmy mieć u siebie tabuny gości bo skrytoczytaczy pomijam , tych to chyba nigdzie nie brakuje bo jednak po forum się szwendamy...

Ale ogólnie spowszedniało nam chyba..i dość tych wywodów moich ...skoro inni się nie wypowiadają .../znacznie skracam tę wypowiedź bo mnie poniosło ale po co mi to..?/

Ellaa miło,że wpadłaś z takim ciepłym słowem! bardzo dziękuję!

Barwy w ogrodzie lubię , nimi żyję i się raduję w sezonie.Zarówno u siebie jak i u innych . Ale nie mam zamiaru z tego powodu nikogo przekonywać jak czasem przychodzi mi czytać ma FO o wyższości takiego czy innego ogrodu nad innymi stylami... Każdy ma wolny wybór i swoisty styl i smak .. A skoro się innym osobom podoba ten mój to tylko się cieszę!I za pochwałę w kwestii zdjęć jestem Ci wdzięczna , nie silę się na ps.artystyczne fotki ale lubię,żeby było cokolwiek na nich widać.

Na razie definitywnie nigdzie się nie wybieram to takie smędzenie starszej pani...w chwilach zwątpienia w sens tego co robię...

Comcia - Mariolkowłaśnie i Ciebie rzadko widać u mnie ! Zostaw częściej chociaż odcisk palca!

Krzewuszka i u mnie wypuściła długaśne pędy ale teraz chyba nie pora na jej cięcie.Powtarza bardzo ładnie i ma coraz więcej kwiatów..eM ją przyciął "niechcący" przed kwitnieniem i dopiero teraz właściwie to jej podstawowe...

bwoj54 - Bogusiu witaj z rewizytą miło,że nie zapomniałaś!

Z góry się cieszę na obietnicę powrotów do mnie!