Brygidko,jestem pewna ,że te stare odmiany są niezawodne,a obiela to jeden z moich ulubionych krzewów,pozdrawiam i do zobaczenia

Jolu,będzie więcej rhododendronów,tylko są późniejsze,zapraszam znowu

Aguś,ta obiela ma około 4 lata u mnie rośnie w słońcu,no może ma troszkę cienia o zachodzie,buziaczki dla Ciebie
Tereniu,uważam ,że warto ,tak zrobić ,pracy niewiele,a efekt fajny,to część różaneczników zakwitło,reszta jeszcze dojrzewa,obiela jest moim ulubionym krzewem,pięknych snów życzę

Gosiu,u mnie też był spory mróz,ale wieczór nakryłam różaneczniki i pięknie przetrwały,pozdrawiam i miłej nocki życzę :

Aniu,wszystkie kwiaty lubię sadzić w grupach ,a byliny z krzewami i drzewami dają może trochę tajemniczości i te zakręcone ścieżki ,przez które nie wiadomo co jest dalej,i idąc ciągle odkrywa się coś nowego,a w drzewach i krzewach pełno gniazd i świergotów,pozdrawiam i buziaczki dla ciebie

Sylwio,ten iglaczek na początku nie wygląda imponująco ,bo zmienia się ułożenie jego gałązek ,ale on dostosuje się do nowej pozycji i niedługo będzie dobrze
,wilczomlecz dopiero zaczyna kwitnienie,cudownych snów Ci życzę

Iwonko,właśnie zamówiłam wczoraj piwonie na sierpień ,tej też nie zamawiałam ,ale jest u niej piwonia ,nie wiem czy zwróciłaś uwagę ,nazywa się White Cap,dla mnie to ta jest najpiękniejsza piwonia,kupiłam ją teraz na wiosnę od kogoś innego bo Waja jej nie miała ,ale taka malutka,ma co prawda,2 pączki a u niej to duże sadzonki i zamówiłam jeszcze jedną ,najbardziej czekam na tą piwonię,tłumacząc na polski to jest biały garnuszek ,ten środek jest biały a szerokie płatki bordowe ,jakby biały garnuszek stał na bordowej filiżance ,jest pięknie widoczna z daleka,dla mnie cud natury,pozdrawiam

Grażynko,miło,że się podoba ,to taka nagroda za mój trud

Ulciu,różaneczniki zaczynają swoje piękne popisy,buziaczki dla Ciebie

-- 8 maja 2014, o 00:40 --
Witaj Marcinie,miło,że jesteś i że się podoba,zapraszam znowu ,bo będą następne kwitnienia i inne ciekawe rośliny,pozdrawiam