Misiu, jak ogłoszą konkurs na forumową wiedźmę z miotłą w charakterze nagrody, to ja będę miała większe szanse na wygraną , o ile ktoś chciałby na mnie zagłosować .
Misiu ja też Ci gratuluję z całego Przepięknie wygląda skarpa w jesiennych listkach ........klon śliczny wycieczka do rzeczki super Jakie chcesz marcinki ja mam niskie chabrowe Nawet fotki nie zrobiłam i nie wiem jak i kiedy rozsadzić
...moi Kochani jeszcze raz dziękuję Bogusiu,Marzenko, Romciu, Teresko, Zeniu, Jagi, Gajowa
..dziś chciałam zrobić zdjęcia w ogródku , jakaś pustka ,buro... zrobiłam kilka żadne mi nie odpowiadało ...
popołudniu już słonka nie było...
a ciepło jest i rośliny głupieją nagietek kwitnie, dzwoneczki...pokręciło się ...
JagiS pisze:Misiu, jak ogłoszą konkurs na forumową wiedźmę z miotłą w charakterze nagrody, to ja będę miała większe szanse na wygraną , o ile ktoś chciałby na mnie zagłosować .
I ja pogratuluje choć nie jestem w temacie ,ale życzenia i gratulacje składam za całokształt, ,Misiu a może zimy nie będzie a wiosną nasturcje jak znalazł
miłego dnia.