Aniu bierzemy to co nam pasuje w innych ogrodach ale lojalność zobowiązuje, żeby uprzedzić pomysłodawcę o tym fakcie
Jak dla mnie każdy zestaw kolorystyczny jest dobry, ważne żeby był obfity w kwiaty i zdrowy
To ostatnie zdjęcie
Pomysł wcale nie jest zły. Tylko trzebaby sprawdzić wytrzymałość dachu.
Ale myślę, że i tak masz sporo roboty ze swoim ogródkiem.
No i drapać się na dach
Aniu dałaś ładny popis tymi liliami. Ja już na lilie nie mam miejsca ale chciałabym jeszcze kupić krzaczastą Anastasie. bo już raz zamówiłam ale to nie ona. Jednej lilii nie opłaca się zamawiać więc poczekam może kiedyś przy okazji uda mi się kupić.
Maju święte słowa-oby tylko obficie kwitlo a kolorki zawsze się zasymilują.U Ciebie też biało?No to troszkę okraszę różem
Ewa ta estońska odmiana jest zdrowa,szkoda,że nie czepia się i muszę Juuli podwiązywać.(nigdy nie pamiętam czy pisze się przez dwa u czy i )
Małgoś no to drapanie się na dach jest głównym odstraszczem zagospodarowania dachu a sąsiedzi to pewnie by natychmiast straż miejską przywołali widząc takie fanaberie.Dla Ciebie księżniczka Małgorzata
Danusiu ja tez mam jeszcze ochotę na co n ajmniej 2 lilie ale też nie zamawiam bo się nie opłaca.Muszę zobaczyć czy nasza Rozanka czasem jej nie ma.
Zamówiłam sobie Lancon Udało się znaleźć kilka osób do wspólnego zamówienia i przesyłka nie była tak bolesna
Też nie pamiętam, jak się pisze wszystkie nazwy
Ewa to mnie pocieszyłaś a nie zawsze kajet jest pod ręką.Ja właściwie to tylko na dwie mialabym jeszcze ochotę .Nawtykałam cebul dość sporo i sama już nie wiem co posadzilam.Wiem na pewno,że Eurydice nie przyjęla się a tak chcialam ją zobaczyć.Może jeszcze coś z niej będzie w tym sezonie-zobaczymy.