Czy u Was też sobota mija szybciej niż jakikolwiek dzień tygodnia? Leniuchowanie w ogrodzie było cudowne, tylko czemu czas wtedy przyspiesza? Codziennie rozkwitają kolejne róże i z radością obserwuję kwiaty w każdym stadium pąka...niestety, zaraz chrabąszczy zbożowych dziesiątkuje mi kwiaty

Co poza tym? Będę miała kolejnego sąsiada, dom obok został kupiony i wykosili już chwasty więc jest szansa, że łąka na ugorze zniknie....
Asiu, dziękuję za przemiły wpis

Marta, a gdzie kupiłaś? Ja sprawdzałam tą stronkę z okładki i już nie było, ale znalazłam na all

Ewa, dziękuję!Roślinki jeszcze małe, więc do dojrzałych ogrodów jak Twój jeszcze daleka droga, ale cieszę się, że dotychczasowy efekt Ci się podoba. Pozdrawiam serdecznie

Dosiu, dzięki! Alabaster jest piękny... Róża ma śnieżnobiały kolor, a liście ciemne i błyszczące. Rośnie u mnie od zeszłego sezonu ale już ją polubiłam.. bardzo zdrowy, zgrabny krzaczek

Iwonko, dziękuję za odwiedziny i serdeczności. Miło mi, że zaglądasz!
Dla Ciebie, dzisiejszy ogród po południu

Krysiu, Shirley dla Ciebie

Moje piwonie sadzone jesienią więc jeszcze malutkie i mało efektowne, ale rosną!

Ewa, miło mi, że zauważyłaś czcionkę, sporo się naszukałam odpowiedniego formatu

Eluniu, cieszę się, że różyczka kwitnie, oby jak najdłużej

Majeczko, Ty już bladym świtem biegałaś z aparatem po działeczce, a ja zwlokłam się na taras dopiero koło południa

Alexia, ten typ tak ma

U mnie rosła na tarasie w ubiegłym sezonie i nie było z nią żadnych problemów. Zdrowa i obficie kwitnąca

Isiu, Sebastiana Kneippa mam od tej wiosny, więc niewiele mogę jeszcze o niej powiedzieć, poza tym, że urzekł mni na zdjęciach Aguniady

Majeczko, do Twojego różanego buszu jeszcze mi daleko

Małgosiu, jarzmianki kwitną mi od miesiąca i często je pokazuję, bo to dla mnie nowość i jestem nimi zachwycona

Pamiętasz jakie odmiany zamówiłaś? Ta jest moją ulubioną..

Aniu, ja też uważam, że dobrze dobrane towarzystwo róż uwydatnia ich wdzięki

Aniu, bardzo mi miło, zapraszam ponownie!