Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17
Agus,twoje pokoje zewnętrzne,a i wewnętrzne też na pewno to mistrzostwo stylu i smaku.Miłej końcówki niedzieli,chociaz pod wieczór ociepliło się.
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Brzozy teraz są najfajniejsze, ale spacer po całym ogrodzie fascynujący. My dziś z Patrykiem poszliśmy na spacer do dużego lasu, czyli na drugą stronę ulicy, wróciliśmy od innej strony i patrzyłam na nasze siedlisko z zupełnie nowego punktu widzenia. Efekt inny, ale do Twojego ideału to w życiu nie dojdziemy.
- bonia244
- 1000p
- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:
Aguś jaka powaga i skupienie w przeglądaniu fo
Aga podglądam co ty masz posadzonego naokoło oczka, bo zdechlaczek jednak tam zostanie posadzony
co o tym myślisz
Idę wyskoczyć zrobię zdjęcia jak to wygląda i czekam na wasze sugestie
a Twoje królestwo

Aga podglądam co ty masz posadzonego naokoło oczka, bo zdechlaczek jednak tam zostanie posadzony

a Twoje królestwo

Agusia miło Cię zobaczyć w zbliżeniu i innej fryzurze.
. Zakątki jak zawsze zapierają dech . Chciałam Cie zapytać z czego masz obrzeża na rabacie hortensjowej bo nie mogłam dojrzeć.

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś
wieczorową porą przy czytaniu forumowych rozmów
Taka zielonkawa brzozowa poświata jest wspaniała
u mnie też wyglądają podobnie i cały ogród wydaje się być jak zielonkawa mgiełka, lubię ten etap rozwojowy liści. Szkoda że u nas aż tyle wody nie spadło, tylko trochę drobnego deszczyku ale od razu śliczniejszy świat się zrobił , szkoda tylko że tak strasznie zimno 

Taka zielonkawa brzozowa poświata jest wspaniała

Kasiu, dziękuję za wizytę! Na obrzeżach w całym ogrodzie są zastosowane tzw. eko-bordy. Sprawdzają się świetnie.
Bożenko, jest powaga, bo łeb mnie zaczął nap*... właśnie łyknęłam procha i czekam na pozytywny efekt... to niechybnie przez zmianę pogody... Byłam i widziałam nutkaja - przepiękny jest! Zdechlaczki nie lubią wilgoci, zatem oczko nie może być terenem podmokłym...
Marzenko, zrobiłaś zdjęcia siedlisku z innej perspektywy? Patryk już w formie? Pozdrawiam niedzielnie!
Małgosiu, tu też się ociepliło i rozpogodziło pod wieczór... Jutro jest szansa na lepszą pogodę. Dziękuję Ci za miłe słowa!
Marysiu, forumka skupiona nad tym co czyta ;-) Widoki letnie zamieszczę za jakiś czas, po powrocie z wakacji ;-) Na pewno u nas po deszczu zazieleniło się i jest prawdziwie wiosennie
Miłego wieczoru!
Majutek, witam serdecznie! Jak tam po ślubnych emocjach! Ja także byłam wczoraj na takiej uroczystości
Zawsze są wzruszające, a na pewno dla matki najbardziej 
Poświata brzóz, które okryły się listeczkami jest nieziemska - napatrzeć się nie mogę na te widoki
Miłego wieczoru!
Bożenko, jest powaga, bo łeb mnie zaczął nap*... właśnie łyknęłam procha i czekam na pozytywny efekt... to niechybnie przez zmianę pogody... Byłam i widziałam nutkaja - przepiękny jest! Zdechlaczki nie lubią wilgoci, zatem oczko nie może być terenem podmokłym...
Marzenko, zrobiłaś zdjęcia siedlisku z innej perspektywy? Patryk już w formie? Pozdrawiam niedzielnie!
Małgosiu, tu też się ociepliło i rozpogodziło pod wieczór... Jutro jest szansa na lepszą pogodę. Dziękuję Ci za miłe słowa!
Marysiu, forumka skupiona nad tym co czyta ;-) Widoki letnie zamieszczę za jakiś czas, po powrocie z wakacji ;-) Na pewno u nas po deszczu zazieleniło się i jest prawdziwie wiosennie

Majutek, witam serdecznie! Jak tam po ślubnych emocjach! Ja także byłam wczoraj na takiej uroczystości

Poświata brzóz, które okryły się listeczkami jest nieziemska - napatrzeć się nie mogę na te widoki

Miłego wieczoru!
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś miło Cię widzieć błogo leniuchującą niedzielnym popołudniem
U mnie dziś też pochmurny deszczowy dzień, pada całą niedzielę , ale bardzo się cieszę, bo było bardzo już sucho....
Przepięknie wyglądają Twoje brzozy...... uwielbiam czas, kiedy świat powleka taka delikatna seledynowa mgiełka.....

Przepięknie wyglądają Twoje brzozy...... uwielbiam czas, kiedy świat powleka taka delikatna seledynowa mgiełka.....
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguś...kuknij do mnie ...napisałam Ci jeszcze o pomidorkach koktajlowych. 

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Zieleń taka jak teraz, dopiero w poświacie, jeszcze nie skażona upałem, kurzem zachwyca mnie niezmiennie. Twój ogród ubrany w tę poświatę jest piękny 

Wow, wygladasz zachwycajaco 

Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Brzozowa zieleń , to niepowtarzalny odcień w kilka dni po wypuszczeniu liści prze brzozę. Mam w pobliżu szereg brzóz, codziennie mgiełka przybiera bardziej wyrazisty odcień. Za nią pójdą inne drzewa.
Tak zimno było dzisiaj
Ubranie jak sprzed miesiąca
Choć i u mnie nie za ciepło. Rano przed deszczem najcieplej było. Podlało mi solidnie. Musiałem co nieco podlewać.
Miłego wieczorku.

Tak zimno było dzisiaj

Miłego wieczorku.

- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Cześć Aguś mnie też łeb.....
ale lekko, zaraz i ja muszę łyknąć coby nie było gorzej...
Ogród coraz zieleńszy! Po deszczu jest bardziej intensywny!
Mój M. stwierdził skoro tak...to idę po szlifierkę oscylacyjną
I poszło jak z płatka...olejowanie jutro bo nas zmrok zastał...ale olej transparentny będzie...
Czy jest szansa na koktajlowego , już tyle razy miałam zapytać.....
Powiedz nie wysadzałaś na jesieni cebul?

Ogród coraz zieleńszy! Po deszczu jest bardziej intensywny!
Mój M. stwierdził skoro tak...to idę po szlifierkę oscylacyjną

Czy jest szansa na koktajlowego , już tyle razy miałam zapytać.....

Powiedz nie wysadzałaś na jesieni cebul?
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Zielono się zrobiło
U mnie jeszcze tak nie ma, ale to lada chwila. Zrobiło się bardzo zimno i mróz czuć w powietrzu 

- _Kasia_
- 100p
- Od: 26 lip 2012, o 08:54
- Kontakt:
Aguś.... jak to się stało, że przegapiłam początek wątku
Aleeeee za to od razu trafiłam a aktualne fotki
i powiem szczerze, że u mnie jeszcze daleko do takiej zieleninki.... Rozmarzyłam się wręcz

Aleeeee za to od razu trafiłam a aktualne fotki

- E-mienta
- 500p
- Od: 21 mar 2011, o 18:22
Aguś Twój ogród w kolejnym sezonie zapiera dech w piersiach. Jestem pod wrażeniem rygorystycznego trzymania się planów związanych z metamorfozami zakątków. I zdolnością finansową jeśli chodzi o kupowanie tak wielkich okazów drzew. Wiem, wiem, człowiek całą zimę na to odkładał... ale jak kupiłam sobie nowy wypoczynek na taras ze wspominanym i przez Ciebie parasolem z pałąkiem bocznym to na giga duże rośliny już nie stało. Tak to już jest, ze ta pasja kosztuje. A na cyprysika nutkajskiego nazbieram sobie na następny rok.
Podziwiam Pana M za wytrwałość w szlifowaniu, mnie najbardziej irytują przestrzenie między deseczkami... wrrr... Buziole
Ps.
Ślicznie niedzielnie wyglądasz
Podziwiam Pana M za wytrwałość w szlifowaniu, mnie najbardziej irytują przestrzenie między deseczkami... wrrr... Buziole
Ps.
Ślicznie niedzielnie wyglądasz

Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."