Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 17

Post »

Agus,twoje pokoje zewnętrzne,a i wewnętrzne też na pewno to mistrzostwo stylu i smaku.Miłej końcówki niedzieli,chociaz pod wieczór ociepliło się.
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Brzozy teraz są najfajniejsze, ale spacer po całym ogrodzie fascynujący. My dziś z Patrykiem poszliśmy na spacer do dużego lasu, czyli na drugą stronę ulicy, wróciliśmy od innej strony i patrzyłam na nasze siedlisko z zupełnie nowego punktu widzenia. Efekt inny, ale do Twojego ideału to w życiu nie dojdziemy.
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Aguś jaka powaga i skupienie w przeglądaniu fo :wink:

Aga podglądam co ty masz posadzonego naokoło oczka, bo zdechlaczek jednak tam zostanie posadzony ;:173 co o tym myślisz :?: Idę wyskoczyć zrobię zdjęcia jak to wygląda i czekam na wasze sugestie ;:173

a Twoje królestwo ;:167
Awatar użytkownika
Altika
500p
500p
Od: 29 mar 2011, o 13:05

Post »

Agusia miło Cię zobaczyć w zbliżeniu i innej fryzurze. :D . Zakątki jak zawsze zapierają dech . Chciałam Cie zapytać z czego masz obrzeża na rabacie hortensjowej bo nie mogłam dojrzeć.
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś :wit wieczorową porą przy czytaniu forumowych rozmów ;:162
Taka zielonkawa brzozowa poświata jest wspaniała ;:215 u mnie też wyglądają podobnie i cały ogród wydaje się być jak zielonkawa mgiełka, lubię ten etap rozwojowy liści. Szkoda że u nas aż tyle wody nie spadło, tylko trochę drobnego deszczyku ale od razu śliczniejszy świat się zrobił , szkoda tylko że tak strasznie zimno ;:173
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kasiu, dziękuję za wizytę! Na obrzeżach w całym ogrodzie są zastosowane tzw. eko-bordy. Sprawdzają się świetnie.
Bożenko, jest powaga, bo łeb mnie zaczął nap*... właśnie łyknęłam procha i czekam na pozytywny efekt... to niechybnie przez zmianę pogody... Byłam i widziałam nutkaja - przepiękny jest! Zdechlaczki nie lubią wilgoci, zatem oczko nie może być terenem podmokłym...
Marzenko, zrobiłaś zdjęcia siedlisku z innej perspektywy? Patryk już w formie? Pozdrawiam niedzielnie!
Małgosiu, tu też się ociepliło i rozpogodziło pod wieczór... Jutro jest szansa na lepszą pogodę. Dziękuję Ci za miłe słowa!
Marysiu, forumka skupiona nad tym co czyta ;-) Widoki letnie zamieszczę za jakiś czas, po powrocie z wakacji ;-) Na pewno u nas po deszczu zazieleniło się i jest prawdziwie wiosennie :) Miłego wieczoru!
Majutek, witam serdecznie! Jak tam po ślubnych emocjach! Ja także byłam wczoraj na takiej uroczystości :) Zawsze są wzruszające, a na pewno dla matki najbardziej :)
Poświata brzóz, które okryły się listeczkami jest nieziemska - napatrzeć się nie mogę na te widoki :)
Miłego wieczoru!
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aguś miło Cię widzieć błogo leniuchującą niedzielnym popołudniem ;:196 U mnie dziś też pochmurny deszczowy dzień, pada całą niedzielę , ale bardzo się cieszę, bo było bardzo już sucho....
Przepięknie wyglądają Twoje brzozy...... uwielbiam czas, kiedy świat powleka taka delikatna seledynowa mgiełka.....
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28

Post »

Aguś...kuknij do mnie ...napisałam Ci jeszcze o pomidorkach koktajlowych. ;:168
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Zieleń taka jak teraz, dopiero w poświacie, jeszcze nie skażona upałem, kurzem zachwyca mnie niezmiennie. Twój ogród ubrany w tę poświatę jest piękny ;:167
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
alphax
500p
500p
Od: 26 maja 2012, o 11:35

Post »

Wow, wygladasz zachwycajaco ;:oj
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Brzozowa zieleń , to niepowtarzalny odcień w kilka dni po wypuszczeniu liści prze brzozę. Mam w pobliżu szereg brzóz, codziennie mgiełka przybiera bardziej wyrazisty odcień. Za nią pójdą inne drzewa. ;:108 ;:333
Tak zimno było dzisiaj :?: Ubranie jak sprzed miesiąca ;:oj ;:oj Choć i u mnie nie za ciepło. Rano przed deszczem najcieplej było. Podlało mi solidnie. Musiałem co nieco podlewać.
Miłego wieczorku. :D
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Cześć Aguś mnie też łeb..... ;:223 ale lekko, zaraz i ja muszę łyknąć coby nie było gorzej...
Ogród coraz zieleńszy! Po deszczu jest bardziej intensywny!
Mój M. stwierdził skoro tak...to idę po szlifierkę oscylacyjną :;230 I poszło jak z płatka...olejowanie jutro bo nas zmrok zastał...ale olej transparentny będzie... :wit
Czy jest szansa na koktajlowego , już tyle razy miałam zapytać..... ;:224
Powiedz nie wysadzałaś na jesieni cebul?
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Zielono się zrobiło :D U mnie jeszcze tak nie ma, ale to lada chwila. Zrobiło się bardzo zimno i mróz czuć w powietrzu :roll:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
_Kasia_
100p
100p
Od: 26 lip 2012, o 08:54
Kontakt:

Post »

Aguś.... jak to się stało, że przegapiłam początek wątku ;:14
Aleeeee za to od razu trafiłam a aktualne fotki ;:138 ;:138 ;:138 i powiem szczerze, że u mnie jeszcze daleko do takiej zieleninki.... Rozmarzyłam się wręcz ;:3 ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
E-mienta
500p
500p
Od: 21 mar 2011, o 18:22

Post »

Aguś Twój ogród w kolejnym sezonie zapiera dech w piersiach. Jestem pod wrażeniem rygorystycznego trzymania się planów związanych z metamorfozami zakątków. I zdolnością finansową jeśli chodzi o kupowanie tak wielkich okazów drzew. Wiem, wiem, człowiek całą zimę na to odkładał... ale jak kupiłam sobie nowy wypoczynek na taras ze wspominanym i przez Ciebie parasolem z pałąkiem bocznym to na giga duże rośliny już nie stało. Tak to już jest, ze ta pasja kosztuje. A na cyprysika nutkajskiego nazbieram sobie na następny rok.
Podziwiam Pana M za wytrwałość w szlifowaniu, mnie najbardziej irytują przestrzenie między deseczkami... wrrr... Buziole

Ps.
Ślicznie niedzielnie wyglądasz :D
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”