Ale sesyjkę nam zrobiłaś Dorotka! Przepiękne zdjęcia, to w kroplach cudo, ale najbardziej zachwycające orliki i bodziszki
U mnie też ładny poranek... wcześnie było błękitne niebo, teraz trochę się chmurzy, ale mam cichą nadzieję, że prognozy deszczowe się dziś nie sprawdzą.
Pozdrawiam z kawą w dłoni
Hejka Aguśka. ..u mnie do tej pory ładnie...czasami sie chmurzy ale Dzięki Bogu litosciwe dzisiaj niebo i jest fajnie
Ściskam cie niedzielnie ...popijajac kawusię OF COURSE Ide zobaczyc co tam ci do główencji nowego wpadneło ...a moze juz scieżka jest
Dzieńdoberek kochani....
Niestety u mnie od nocy leje. jak z cebra...ja leje kawe...przysiadzie sie kto Danuśka..czyzby te prognozy miały sie sprawdzic....no nie ...
Jedną kawkę już wypiłam,teraz może na drugą u Ciebie się załapię?
Pogoda obrzydliwa,deszcz,szarość,ech no gdzie te słoneczko?
Zaraz zaglądnę na prognozy
Wpadam szybciorem na kawkę rozruchową...cięzko się wraca z wakacji nawet trzydniowych, a jak jeszcze za oknem potop, to człowiek traci motywację do wstania z łóżka...dopóki sobie nie przypomni, ze jest taki jeden ogród, do którego o każdej porze można wpaść na budzące do zycia esspresso
Pat sie robi .... Ja tez póki co się wspomagam kawką, pzredszkolandie chyba sobie odpuszczę...straszna ulewa...no masakryczna u mnie Ale awaterek cacany....
Agus poważnie , u ciebie jest ładnie Kochana dałas mi z rana nadzieję, że może i u mnie sie wypogodzi...jak na razie to strugi deszczu sie leją....od nocy ...
Cześć Dorotko!
U mnie tez leje i plucha za oknem Kaweczkę poproszę bo po tym dluuuugim weekendzie strasznie się rozleniwiłem...ale już pruję do fabryki
U mnie cały czas ładnie, ale spokojnie - opady jak najbardziej zapowiadają, z burzami...
Dosiadam się z poranną kawą... kurczę, muszę się odchudzić do wyjazdu, ale już mi niewiele zostało czasu... chyba się przegłodzę ;-)
Dorotko i ja chętnie wypiję kawkę, mimo, że u mnie piękna pogoda, świeci słoneczko....ale na razie jestem uziemiona w domku .... Chyba dziś wezmę się za przerabianie rabaty..... więc pracy będzie ogrom..... dlatego też teraz mogę sobie poleniuchować