W stronę słońca -

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: W stronę słońca -

Post »

Nie chcę straszyć,nie nie ;:306 Niech pogoda będzie ładna jak najdłużej,bo chodzenie po dzieci do szkoły w słotę - nic przyjemnego.
Dzisiaj od rano było mgliście i kropiło ale za to potem pogoda zrobiła się wprost idealna.
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Was kochane ;:168 jutro postaram się nadrobić zaległości w waszych wątkach .
Pogoda piękna ;:3 chociaż ten wiatr - nie lubię ;:139

Aga dziękuję ;:131 o tak pięknie to wyglądało te kropelki ... ;:170
Grażynko o tak nie wiadomo co się czaji w takiej mgle buuu ;:303 jakby tak iść jakąś leśna drogą to bojno ;:218
Sylwuś o tak babie lato ;:131 kojarzy nam sie jakoś z dzieciństwem. Jak masz jakieś worki i miejsce to możesz kochana spróbować tak zrobić ;:108 a w tym roku będę testować.
Reniu dziękuję bardzo i również tulę gorąco ;:168 !
e-babciu dziękuję miłego wieczorku życzę :D
Gosiu słota brrr ;:218 deszcz potrzebny,ale jak jakoś dwa - trzy dni pogoda jest taka deszczowa,zimna to Mi się już wydaje że wieczność to trwa i ja słońca już chcę haahaa ;:306 ;:306

Jutro kochane postaram się was odwiedzić i dodać jakieś zdjęcia - zmiana czasu jakoś ;:224 jakoś nie mogę się jeszcze przestawić,czasu znajść nie mogę ;:306

Miłego wieczoru! ;:168
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p

Post »

Miłego dnia! ;:196

Moja nowa chryzantemka :tan

Obrazek

Obrazek

Staruszka zakwitła pięknie ;:224

Obrazek
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38

Post »

Reniuś śliczne chryzantemy ;:333
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Reniu :wit
Ale piękna ta Twoja nowa chryzantemka :D i ta strasza też ;:333
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44

Post »

Pierwsza chryzantema poboba mi sie najbardziej,miłego dnia Reniu ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p

Post »

Alu dziękuję ;:131
Aniu starsza wreście zakwitła na całego! A nowa chryzantemka miałam kupić rudą aż tu nagle ta mi się rzuciła w oczy ;:oj jest malutka tzn.niska ale te kwiatuszki kolorki mi sie spodobały ! ;:224
Reniu mi też sie spodobało postanowiłam że musze ją mieć! :tan Zobaczymy czy mi ładnie przezimuje ;:224
kanapl
200p
200p
Od: 24 lut 2013, o 19:55

Post »

Reniu ...a te Twoje chryzantemki to zimują w gruncie? Nakrywasz je jakoś na zimę?
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 36&t=64054 Zapraszam serdecznie wszystkich.....
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Reniu śliczne obie i stara i nowiutka ;:63
widzę, że ulegamy chryzantemom wszyscy - co to będzie jak stanę na placu i zobaczą tą orgię kolorów i wzorów? to samo miałam rok temu nie mogłam się zdecydować :D
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Trudno się zdecydować która ładniejsza obie są śliczne . Biała tak subtelna , za to różowa bardziej weselsza ale te białe obwódki ;:170
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p

Post »

kanapl biała zimuje już jak się nie mylę 3 rok,nakrywam ją trochę liśćmi i tyle,ostrą i długą zimę wytrzymała :tan nie wiem jak ta różowa się zachowa zastanawiam się czy jej czasami w piwnicy nie przezimować a na wiosnę posadzić. ;:218 mam delemata.
Posadziłam raz te jak to nazywam "pomponiki" jak się nie mylę to one wielokwiatowe się nazywają ( z tymi wielkimi kwiatami ) ale one wymarzają ;:185 nie nadają się,nawet ich nie kupuje. jeden mi badylek tylko jakimś cudem przetrwał taka malutka gałązka ;:306
Marysiu jejku ale teraz to jest tych kolorów do wyboru do koloru i rozmiary jakie się tylko chce ;:224 - postanowiłam sobie że co roku będę kupować jedną no góra dwie chryzantemy na grób a potem będą wędrować do sadzenia w ogródku,przezimuje to przezimuje będę się cieszyć :tan a jak nie no to trudno i tak by wylądowała na pewno w koszu. mały eksperyment będę robić ;:306
Gosiu właśnie tym różem i białymi obwódkami zwróciła moją uwagę. Wygląda jak taka duża stokrotka ;:306 a fajna jest bo taka niska wiatr mi jej nie złamie :tan

Dzisiaj dzień pod chmurką,słoneczko nam znikło chwilami czuć jakby kropelki padały z chmurek chyba jednak dzisiaj popada deszcz mam jakieś takie dziwne przeczucie. Liście prawie zgrabione chociaż po ostatnich wiatrach wychodzę rano z domu a tu ;:202 liście! wiatr zrobił swoje porządki haahaa. Trochę liści zapakowałam do worków zobaczymy co to z tego wyjdzie jeszcze zgrabie troszki igieł bo sosna wraz z świerkiem zrzuciły. Troszki liści zgrabionych czeka na swoją kolej aby okryć niektóre rośliny ;:108 . Sad oj tam liści jest ;:218 zastanawiam się czy je wgl grabić ? Może je zostawie,na wiosnę zgrabie te które zostały lub ich jest za dużo w jednym miejscu ... hmmm ;:218 .
Ehh...jeszcze grabienie i porządki Mnie czekają za domem ale to dopiero jak zostanie usunięte pewne drzewo,będzie sie działo!! ;:159 piła pójdzie w ruch haahaa ;:306 ;:306
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Reniu nie szkoda drzewa? ;:oj
Te liście w worku to podlej porządnie i zrób dziurki w worku (tak radzili). Jak się ma dużo ziemi to i dużo roślin i pracy również!
A jak chodzi o chryzantemki to trochę tak ale nie za dużo, a wolę asterki :lol:
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p

Post »

Marysiu to drzewo bardziej przeszkadza,gałęzie wiszą nad domem ;:174 a liście i no śmiecą cały plac a czyszczenie rynien,dachu coś okropnego ;:222 ;:222 trochi będzie roboty przy tym drzewie tak na moje oko 15 m ma jak coś nie więcej. ;:224 też mało co światła mam przez okno bo liście mi zastawiają,trochi jaśniej sie zrobi ... ;:173
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Reniu a jakie to drzewo nie lipa czasem? jak lipa to jadę do Ciebie po wielki kloc ;:oj
Liście w rynnach to wielki problem teraz zakładaja siatki na rynny ale to też koszt.
Następną kup rudą chryzantemkę a ja będę podziwiać :D
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

ewa w pisze:Reniu a jakie to drzewo nie lipa czasem? jak lipa to jadę do Ciebie po wielki kloc ;:oj
Liście w rynnach to wielki problem teraz zakładaja siatki na rynny ale to też koszt.
Następną kup rudą chryzantemkę a ja będę podziwiać :D
Jak lipa to sprzedaj za dobre pieniądze rzeźbiarzowi! to poszukiwane drewno!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”