W słońcu smagliczki
- Kriss1515
- 1000p
- Od: 15 cze 2012, o 21:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W słońcu smagliczki
Szczęśliwego nowego roku i udanego Sylwestra! 

- imwsz
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Uleńko gdzieś się zapodziała?
Pewnie biegałaś dzisiaj po ogrodzie bo przymroziło
Ale nie martw się do wiosny coraz bliżej
No to Szczęśliwego
Pewnie biegałaś dzisiaj po ogrodzie bo przymroziło
Ale nie martw się do wiosny coraz bliżej

No to Szczęśliwego

Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Ulciu,dużo zdrowia,wielu sukcesów ,odważnych marzeń,satysfakcji,spokoju i pomyślności w całym 2014 roku 

- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Witam w nowym 2014
Trzynastkę mamy za sobą i dziś tak patrząc z perspektywy czasu nie był taki zły jak zapowiadano w każdym razie u mnie
nie wiem jak u was
najważniejsze to zdrowie a ono dopisywało w byłym roku i aby nie zapeszyć tak może pozostać
Wczoraj moja średnia córka czyli trzecia z kolei a mam ich pięć obchodziła swoje 16 urodziny jeszcze tylko dwa lata i kolejne dziecię pełnoletnie z jednej strony w takich chwilach rodzica duma rozpiera a z drugiej staje przed faktem uciekających lat młodości ale mamy tyle na ile się czujemy a ja wcale nie czuję się na ukończone 29. XII. - 38 lat tylko widok dorosłych dzieci mi o tym przypomina i najlepszy mój i mojego eM przyjaciel który obchodzi na złość mi moje urodziny no i oliwy do ognia dolewa moja mama która by chciała aby córka tak jak to za jej czasów spódnica zakrywała kolana najlepiej długa, szpilka odpada najlepiej widziany niski słupek a co najgorsze w żadnym wypadku dżinsy a jak jeszcze rurki o boszz
palpitacja serca murowana
Także kochane dziewczynki życzę wam abyście zawsze pozostawały sobą, bądźcie dla swoich mężów bardziej jak kochanki a nie żony wierzcie mi warto ich zaskakiwać nieważne z jaką ilością fałdek się zmagacie, upiększajcie swoje ogrodowe królestwo, niech zawsze wam zdrówko dopisuje i dołóżmy wszelkich starań aby ten 2014 był o wiele lepszy od poprzedniego.
Martus - bardzo ci dziękuje
Ilonko - jestem, jestem po ogrodzie nie biegam ale nie była bym sobą jak bym nie zajrzała do ciemierników mają się dobrze co prawda nie kwitną ale zanosi sie na piękne wiosenne kwitnięcie jeśli nie zmrozi mocno będą cieszyć dla ciebie też Lepszego i Szczęśliwego
Kriss - bardzo ci dziękuję
Agnes - nie wiem jak reszcie rodziny ale mnie bardzo przypadł do gustu męża tylko denerwują dyndające na wietrze dekoracje uderzające w nocy o drzwi po pierwszej nocce dostałam bure bo kilka razy zrywał się i otwierał bo ktoś pukał

Trzynastkę mamy za sobą i dziś tak patrząc z perspektywy czasu nie był taki zły jak zapowiadano w każdym razie u mnie

najważniejsze to zdrowie a ono dopisywało w byłym roku i aby nie zapeszyć tak może pozostać

Także kochane dziewczynki życzę wam abyście zawsze pozostawały sobą, bądźcie dla swoich mężów bardziej jak kochanki a nie żony wierzcie mi warto ich zaskakiwać nieważne z jaką ilością fałdek się zmagacie, upiększajcie swoje ogrodowe królestwo, niech zawsze wam zdrówko dopisuje i dołóżmy wszelkich starań aby ten 2014 był o wiele lepszy od poprzedniego.
Martus - bardzo ci dziękuje

Ilonko - jestem, jestem po ogrodzie nie biegam ale nie była bym sobą jak bym nie zajrzała do ciemierników mają się dobrze co prawda nie kwitną ale zanosi sie na piękne wiosenne kwitnięcie jeśli nie zmrozi mocno będą cieszyć dla ciebie też Lepszego i Szczęśliwego

Kriss - bardzo ci dziękuję

Agnes - nie wiem jak reszcie rodziny ale mnie bardzo przypadł do gustu męża tylko denerwują dyndające na wietrze dekoracje uderzające w nocy o drzwi po pierwszej nocce dostałam bure bo kilka razy zrywał się i otwierał bo ktoś pukał

- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Ulu to ja jestem nieco starsza od ciebie
i codziennie ganiam w rurkach. a na wczorajszym balu jeden taki powiedział mi, ze wyglądam na 20-tkę, ale po ilu to było drinkach to nie wiem.
Fakt, że całą noc na wściekłych szpilach przeskakałam to już szczegół... 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- Ewa_tuli
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
Uleńko, wianek prześliczny.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, dla Ciebie i całej rodziny.
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, dla Ciebie i całej rodziny.

-
Witaj Ulciu,pewnie śpisz a ja przyszłam oglądać smagliczki,milutkich snów życzę 

- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Ulka, czyżbyś planowała zmiany i zakup nowych różyczek, jeśli tak pochwal się proszę, któreż to z panien spać Ci nie dają. Obejrzałam Twoje stroiki, które miały iść na kiermasz i uważam, że są super, poza tym wianuszek cudowny, za każdym razem jak wpadam do Ciebie, to przypominają mi się Twoje łany smagliczki, która kupuję już chyba trzeci sezon i jakoś kupić nie mogę
, no bo wiadomo róże mają priorytet 

- usa1276
- 1000p

Latam po waszych ogrodach podglądam planuję małe zarysy się kształtują nowych nasadzeń a tymczasem mój własny wątek zarasta kurzem i chwastami

Martuś - do tak pozna nie daje rady już koło dwunastej przybijam gwoździa na klawiaturze

Ewa - dziękuje

Aniu - jak na wychowane dziecię przystało wysłucham

I troszkę wspominkowo

I moja pupilka

- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Ula
Śliczne wspomnienia
Oż widzisz takich Lili jeszcze nie mam
Pozdrawiam

Oż widzisz takich Lili jeszcze nie mam

Pozdrawiam

- usa1276
- 1000p
Ilonko - lejesz miód na me serducho
nie masz jeszcze smagliczki
toż to niewybaczalny błąd
w planach była ich likwidacja ale żal mi i po prostu pozostają
a z róży zamówione jak na razie
3 szt Lions Rose
3 szt Pomponelki
2 szt Mariatheresia
i na pewniaka Ascot, Piano, Artemis, Wiliam Shakespeare 2000 te po jednej szt
czekają jeszcze okrywówki ale mam problem z kolorem myślałam nad białymi ale mam już na tej rabatce dwie czerwone i chyba do nich domówię w takim kolorze a całość rozjaśnię innymi roślinkami
Chyba tyle choć pewna nie jestem
Na okres kwitnienia róż pozostawiam sobie rabatkę taką z kilkunastu kolorów jak u Majki ale to już raczej bym chciała choć z jednym kwiatuszkiem
Tereniu - wiem
i dlatego je pokazałam
też jeszcze będę domawiać czekam tylko aż Ewa wrzuci ofertę

a z róży zamówione jak na razie
3 szt Lions Rose
3 szt Pomponelki
2 szt Mariatheresia
i na pewniaka Ascot, Piano, Artemis, Wiliam Shakespeare 2000 te po jednej szt
czekają jeszcze okrywówki ale mam problem z kolorem myślałam nad białymi ale mam już na tej rabatce dwie czerwone i chyba do nich domówię w takim kolorze a całość rozjaśnię innymi roślinkami
Chyba tyle choć pewna nie jestem

Na okres kwitnienia róż pozostawiam sobie rabatkę taką z kilkunastu kolorów jak u Majki ale to już raczej bym chciała choć z jednym kwiatuszkiem
Tereniu - wiem

- Kriss1515
- 1000p
- Od: 15 cze 2012, o 21:16
Co za piękne i słoneczne widoczki.
Miłej nocki.

Miłej nocki.

- usa1276
- 1000p

Witaj Kriss- bardzo mi miło że do mnie zaglądasz choć ja zaniedbuję twój wątek postaram się poprawić

Dziś dostałam od znajomej cebulki tulipanów i lilii a ze u mnie ostatnio nie mroziło to raczej wysadzę je do ogrodu mam nadzieje że nic im nie będzie

-
Super się ogląda te ogrody jak w rzeczywistości wszystko śpi,aż nie do wiary że za chwilę tak będzie,miłego dnia życzę 

- usa1276
- 1000p