Trzymamy się Ewciu i wspieramy z wszystkich sił Jeszcze chwila i się wyprostujemy ............prawda Elunia ,już słyszę w Twoim głosie pozytywną nutkę Jak Twoja mała angina
RomciaW pisze:Trzymamy się Ewciu i wspieramy z wszystkich sił Jeszcze chwila i się wyprostujemy ............prawda Elunia ,już słyszę w Twoim głosie pozytywy
Pewnie że się nie damy były gorsze choroby tylko to u mnie wszystko bardzo się nawarswiło i ciężko mi naraz walczyć ale musi być dobrze nawet nie myślę inaczej z takim wsparciem
Myślę Elu że samopoczucie wraz z pogodą się poprawi Na poniedziałek zapowiadają 16 stopni ciepła ...............aż się wierzyć nie chce Mirka ,dobre .........zupełnie jakbym siebie widziała
Romciu 16stopni na plusie ..ja już przestałam wierzyć wszelkim prognozom chyba że tylko swoim kolanom...
... mam nadzieję że pomału jest u Ciebie dobrze...
Romuś wszystkiego dobrego , oby ta prognoza się jak najszybciej sprawdziła
już wszyscy mamy dość tak długiej zimy , a wiosna będzie bardzo krótka od razu będzie lato
Misiu ,nie wiedziałam dlaczego mnie bolą kolana ................musi być lepiej ............trzeba się leczyć i będzie dobrze Dosiu ja też Cię mocno ściskam Bożenko żeby się Twoje słowa sprawdziły Ewa mnie też Jaki ładny awatarek
Hej... Romina a w który poniedziałek Ty wróżysz te "tylko" +16 Na Cyprze chyba
Jak będzie taka temperatura to ja Ci zaśpiewam Felicita i nawet pod Twoim oknem w Łodzi ...namówię Elę by mi pomogła