Adamie
Agatko 
urlop udany mimo braku pogody, dzieciaki szczęśliwe że mogły więcej czasu z rodzicami spędzić, stan kwiatów po urlopie taki sam jak przed, czyli w tym roku nie zaliczyłam strat może dlatego że urlop trwał tylko 9 dni i większość kwiatów musiała sobie poradzić z okresem suszy, co im chyba na dobre wyszło. Zawsze wychodziłam z założenia że lepiej przesuszyć niż przelać. Coś tam podczas mojej nieobecności zakwitło.
Moniczko
Justynko
Sylwio
Julitko
Lucynko 
zdjęcia to niestety nie moja zasługa od jakiegoś czasu robi mi je mąż
Marku 
dzisiejsze zdjęcia będą między innymi dla Ciebie
Asiu/Jeane 
u mnie kwitną phalaenopsisy za to u Ciebie nie można się napatrzyć na masdevallie, widać że masz dla nich super warunki i zieloną rączkę, ta którą mam od Ciebie znów zakwitła ale kwiat tym razem jakby bardziej różowy. Super kameleon z niej.
Asiu/Art 
i oczywiście zapraszam częściej, szkoda że mieszkamy tak daleko od siebie bo miło było by spotkać się przy bezalkoholowym

i popodziwiać swoje kwiatki.
Rysiu
Piotrze 
liczba storczyków sama mnie zaskoczyła, jakoś tak nie widać, że jest ich aż tyle
Kasiu 
a za fotki to podziękuję mężowi bo to on je robi.
A teraz fotki z dedykacją dla tych, którym pulchra przypadła do gustu, podczas mojej nieobecności kwiatek otworzył kolejne dwa pączuszki i obecnie wygląda tak.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us