victorys pisze:pewnie się odwdzięczył za uratowanie mu życia
Wiktorio reanimacja trwała bardzo długo ale się opłacała. On był już prawie w śmietniku.
miau pisze:że to jest najśliczniejszy peloric jakiego widziałam
Agnieszko taki sam ma
katarzynka575ale to prawda bardzo rzadko takiego spotkać.
iwka2
rysia13 pisze:Mam niewielkie mieszkanie w bloku i nie chciałabym tak pięknych roślinek zamordować. Chodzi mi o zimową porę , kiedy włączą centralne ogrzewanie

Rysia i to jest słuszne podejście, powinniśmy kupować te rośliny dla których mamy najodpowiedniejsze miejsce i warunki. A inne możemy pooglądać na forum.
Amator97 pisze:Teraz już wiem jak się nazywa niespodzianka od Ciebie
Adamie niech Ci zdrowo rośnie. Je się uprawia jak D. Nobile
_Ewcik_, MalaMi, dudus327
kasia74 pisze:reanimek taki sam jak mój, którego też mam z przeceny za 5 zł.
Kasiu ja swojego mam od koleżanki, która miała go wyrzucić bo twierdziła, że nic z niego nie będzie. Miał tylko dwa oklapłe listki. Po wyciągnięciu z doniczki okazało się, że miał tylko 2 cm zdrowego korzonka. Po wycięciu wszystkiego zgnitego stracił jeden liść. A więc został trzon z jednym liściem i kawałkiem korzonka.
lucynaf pisze:Asieńko, jakie piękne to cudeńko dedykowane Adamowi
Lucynko jeden uśmiech i może da się coś zrobić.
justus27 pisze:Nie wiem, czemu, ale teraz podobają mi się białe kwiaty.
Justynko białe mi się zawsze podobały, natomiast nigdy nie lubiłam żółtych a teraz zaczynają mi się podobać. Chyby czasami się zmieniają gusta.
sylvia_sirena
Henrykbb pisze:Joasiu,żeby nadrobić wszystkie zaległości musiałem cofnąć się do 71 strony!
Henryku witam po urlopie. Skąd ja to znam. I najgorsze jest to, że zanim u wszystkich nadrobię to u tych pierwszych znowu mam zaległości. Cieszę, się że jednak poświęciłeć trochę czasu na przeczytanie i dziękuję za miłe komentarze.
Grażynko witam po długiej przerwie.
Miltonia honolulu.