Działka już nie tylko z widokiem :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Działka już nie tylko z widokiem :)

Post »

Wszystkie widoki miłe. Jest czas na kwiaty i jest czasna snieg :-) Klon dzielny! :-)
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj kochana, u nas śniegiem też sypnęło . wszystko zakryte i dziękuję za te kolorowe widoczki bo białych u mnie dostatek :;230
X_r-o
---
Od: 25 lis 2005, o 09:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jolu! Gdzie podziały się Twoje kulki? :shock: :;230

Czy ten klonik, który pokazałaś to może Orange Dream?
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 gru 2009, o 18:18
Kontakt:

Post »

Jola baluje na osiemnastce :D
Niepojęte.... ani śladu psiej łapy... Rufus faktycznie musiał uwierzyć, że zejście ze ścieżki grozi zasypaniem w zaspie... A moje psidła takie niedowiarki.... co i rusz to sprawdzają jak głęboko :;230
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Mireczko, u mnie nie pada na szczęście, dzisiaj po przebudzeniu looknięcie na temperaturę i ;:111 -24 stopnie.
Słoneczko pięknie grzeje i jest jeszcze ładniej niż wczoraj ;:3 przez okno znaczy :;230 bo wychodzić nie mam zamiaru.
Mówisz białe rabaty ... u mnie teraz wszystkie białe ;:136 niespodzianek prawie żadnych, może gdzie niegdzie zarys zielonej kulki w białych zmrożonych barwach.
Anetko chyba wszyscy tęsknimy za soczystą zielenia i intensywnymi kolorkami kwiatów. Może się znów naraże, ale ja lubię zimę, najbardziej pęd powietrza na twarzy podczas narciarskich susów ;:108 Niesamowite wrażenie wolności i przyjemność.
Przemku, oj błyszczą. Coraz częściej przegladam katalogi wiosenno-letnie, aby coś do wstawienia wybrać. Dziwne, bo jakoś tak się uśmiecham patrząc na zdjęcia, czasem z niedowierzaniem :lol:
Martuś mamy obie takie piękne klony, Orange Dream chyba, jak sugeruje Paweł. Nawet dostałam od Ciebie karteczkę z nazwami, tylko gdzie ona ;:14
Jak mniemam dzisiaj znów głosujesz na wiadomego kandydata, ciekawe, jak zakończy się druga tura wyborów?
U nas rozwiązanie juz w pierwszej turze urzędujaca prezydent zyskała ponad 66 % głosów. To jest wynik :uszy
Miłko, ośmielę się odpowiedzieć takim oto twierdzeniem: jaki on dzielny zobaczymy wiosną? Igusia pisała, że ze wzgledu na zimy dała sobie spokój z klonami, bo kiepsko zimują. Co będzie z moimi ;:224
Celinko, a Wy już w domu?,zabraąłś Jarka z tego ponurego miejsca ;:196
Pawełku, zapewne Orange Dream ;:224 tak myślę, choć pewności nie mam, karteczka została zagubiona :oops:
Aaaa zielone kulki są tu i ówdzie pod śniegiem.
Izka to była zabawa, DJ szalał z muzyką, a goście na parkiecie :tan Wróciliśmy grubo ;:224 po 24-ej.
Rufusek do tej pory nie dał sie wygonić na zewnątrz, jak on nie lubi mrozu ;:14 pląsa tylko i w podskokach do domu :;230
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U mnie pomimo pięknych, białych, zimowych barw w miarę nastawania zmroku robi się posępnie i mroźnie. Temperatura znacząco spada zaraz po zachodzie słońca.
Co zaś najważniejsze dzisiejszej nocy przymarazła mi brama wjazdowa, więc pomimo tego, że autko w ciepełku, gotowe do drogi wyjechać się nijak nie da ;:223 Co z jutrzejszym wyjazdem do pracy i szkół ;:224 naprawdę nie wiem. Może się otworzy, choć mróz tężeje.

Jako, że nastała moda na podziwianie białych rabat, pokażę kilka białych ... kwitnących :wit
Jeśliby jednak ktoś wolał zimowe fotki proszę o info, da się zrobić :lol:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
drozd
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lut 2009, o 21:12

Post »

Witaj Jolu.
Zaskoczyłaś mnie pierwszym zdjęciem. Czy to jakaś odmiana powojnika? Prezentuje się bardzo ładnie.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Joluś takie białe fotki, to oglądam z wielką przyjemnością, bo śniegowe to wszyscy mamy za oknem, teraz to już wszystkie gródki takie same :;230
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

O....dzięki...ja wolę takie foteczki od zimowych :D
Ta jeżówka i kwitnące hebe rewelacja ;:138 ...mnie hebe nigdy nie zakwitło....no oprócz Andersona...ale to zaliczam do tarasowców ;:224 A to coś pnącego z pierwszej fotki też bardzo interesujące,ale nie znam...oświec mnie proszę ;:108
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
dkny
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 wrz 2009, o 18:55

Post »

Noooooo, ta biel jest bardziej interesująca, a jaką głębię posiada! ;:224 Nie jest taka mono... :uszy
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Powoniki miód! I reszta kwiatów jak balsam! Faaajne wspomnienia!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

A mnie zachwyciła ta hebe kwitnąca na biało! :shock: Zwykle fiolety,róże się widuje...
Cała gama kwitnących na biało powojników ;:224 ;:224
Zamarzająca brama :twisted: Jeszcze jedna zimowa złośliwość :twisted:
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Januszu :wit To jest silnie pachnący Clematis flammula, botaniczny. Rośnie w skrzyni na tarasie, znaczy rósł, zobaczymy, jak po zimie?
Aguś, ja zimowymi wciąż się zachwycam, najchętniej przez okno :;230 Niepokoi mnie jednak powiększająca się pokrywa śnieżna, spójrzmy na dach sąsiada, dajmy na to ;:224
Obrazek

i oczywiście moja przymarznięta brama ;:223
Graziu też wolę słoneczne kolorowe fotki, ale zima ma swój niebywały urok ;:108 To niezaprzeczalne.
O powojniku napisałam powyżej.
Anetko :wit pewnie, że nie jest mono... Kiedy znów doczekamy sie takich widoków ;:224 Jak mówi gminna plotka może już w marcu :tan
Może to robi się już nudne :oops: ale nieodmiennie zachwycają mnie zaszronione palmówki ;:14
Obrazek
Miłko wspomnienia urocze, jak dobrze, że możemy sobie pooglądać kwitnące roślinki w takie długie, mroźne zimowe wieczory. Właśnie przeglądam encyklopedię clematisów ;:14 coś się znalazło :lol:

A na koniec kolorowo i radośnie :heja
Obrazek
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marta, wpadłaś ;:196 ciekawe, jak hebe przezimuje, bo wbrew obietnicom nie zdołałam przenieść do pomieszczenia ;:223 Stoi w zaciszu przy balkonowym oknie, więc ciepło na wyciągnięcie ręki :lol: Niestety zima zaskoczyła mnie, jak drogowców, a tak się statałam. Stroisz pod metrową śmieżną pokrywą, cóż roślinki mają dosyć pokaźną pierzynkę, bo przy takich jak dzisiejszej nocy temperaturach ;:224 (rano było chyba -24 z tego co pamiętam).
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Ja myślę, że te palmówki to spokojnie mogą robić konkurencję choinkom świątecznym. Serio...
Takie niesztampowe... nawet przybrania nie potrzebują...
Odrobina swojskości... i egzotyki :uszy
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”