Mireczko, u mnie nie pada na szczęście, dzisiaj po przebudzeniu looknięcie na temperaturę i

-24 stopnie.
Słoneczko pięknie grzeje i jest jeszcze ładniej niż wczoraj

przez okno znaczy

bo wychodzić nie mam zamiaru.
Mówisz białe rabaty ... u mnie teraz wszystkie białe

niespodzianek prawie żadnych, może gdzie niegdzie zarys zielonej kulki w białych zmrożonych barwach.
Anetko chyba wszyscy tęsknimy za soczystą zielenia i intensywnymi kolorkami kwiatów. Może się znów naraże, ale ja lubię zimę, najbardziej pęd powietrza na twarzy podczas narciarskich susów

Niesamowite wrażenie wolności i przyjemność.
Przemku, oj błyszczą. Coraz częściej przegladam katalogi wiosenno-letnie, aby coś do wstawienia wybrać. Dziwne, bo jakoś tak się uśmiecham patrząc na zdjęcia, czasem z niedowierzaniem
Martuś mamy obie takie piękne klony, Orange Dream chyba, jak sugeruje Paweł. Nawet dostałam od Ciebie karteczkę z nazwami, tylko gdzie ona
Jak mniemam dzisiaj znów głosujesz na wiadomego kandydata, ciekawe, jak zakończy się druga tura wyborów?
U nas rozwiązanie juz w pierwszej turze urzędujaca prezydent zyskała ponad 66 % głosów. To jest wynik
Miłko, ośmielę się odpowiedzieć takim oto twierdzeniem: jaki on dzielny zobaczymy wiosną? Igusia pisała, że ze wzgledu na zimy dała sobie spokój z klonami, bo kiepsko zimują. Co będzie z moimi
Celinko, a Wy już w domu?,zabraąłś Jarka z tego ponurego miejsca
Pawełku, zapewne Orange Dream

tak myślę, choć pewności nie mam, karteczka została zagubiona
Aaaa zielone kulki są tu i ówdzie pod śniegiem.
Izka to była zabawa, DJ szalał z muzyką, a goście na parkiecie

Wróciliśmy grubo

po 24-ej.
Rufusek do tej pory nie dał sie wygonić na zewnątrz, jak on nie lubi mrozu

pląsa tylko i w podskokach do domu