skorpion811-51 pisze:Aniu piękne rośliny masz chociaż dużo zdjęć się nie otwiera nie wiem może tylko
mi zabraniają się oglądać, ale reszta co mi w oko wpadło to śliczna begonia chropowata
bo muszę Ci powiedzieć że ja złapałam wirusa pt.begonie i muszę się leczyć
nie ma wyjścia
Stasiu cieszę się,żemnie odwiedziłaś.Nie mam pojęcia czemu się fotki nie otwarły.
A na wirusa begonii to chyba jeszcze lekarstwa nie ma.
tija pisze:Trzymam kciuki za szybkie korzonki

ponieważ mam trzykrotki więc się nimi nie będę zachwycać ....chodż Twoje naprawdę ładne

Ja oczywiście czekam na kwiatuszka nagarbii , to dla mnie nowość i ciekawostka . Wcześniej zachwycałam się eszkami , mam je więc pora zapolować na kolejne

E[b]lu [/b]kwiatuszek powoli się otwiera ale chyba jeszcze nie do końca.
kandid pisze:Same śliczności pokazałaś ,powodzenia

Kandid witaj u mnie. Dziękuję za pochwały.
chan-dzia pisze:Ciekawa jestem czy szczepki ode mnie Ci sie przyjęły?

Aniu przyjęły się oczywiście, że tak. Nie podrosły za dużo ale troszkę ich przybyło. Jak znajdę chwilkę to pokażę.
arlet3 pisze:Aniu wpadłam na chwilkę się przywitać, pochwalić cudowne nowości jak i te "starsze" roślinki

Zostawiam

i zmykam do łóżka, jak wydobrzeję to napiszę coś więcej

Arletko ślicznie dziękuję i ślę

abyś szybciutko doszła do siebie.
sari pisze:Aniu piękne to epi, niech się przyjuje szybciutko i zdrowo rośnie
Starsze maluszki również fajnie u Ciebie rosną, na wiosnę to już będą niezłe okazy
Beatko mam nadzieję, że się przyjmie. A co do reszty roślinek to nie wiadomo, bo dopiero początek zimy a już to widać p[o roślinkach.
anetta pisze:na pewno zmieni zdanie jak fiołeczki zakwitną i zobaczy ich piękne buźki
Anetko mam taka cichutką nadzieję.