Aguskac - ja w niedzielę akurat przy śniadaniu oglądałam z M. Maję... i po 10 min. wyłączylismy TV - jedna wielka reklama pracowni projektującej ogrody, nawozów itp. tego nie da się oglądać!
Gardeners' World mam ponagrywane wszystkie odcinki poza jednym, mogę wypalić płytkę i Ci pożyczyć.
Wando - ja ustaliłam z Rosarium, że będą wysyłać 15.04 czyli róże pewno będą 17-18.04, zawsze mogę Ci wsadzić Mary doniczki. Ja planuję sadzić od razu do ziemi, żeby zaoszczędzić sobie roboty, niestety będę musiała wziąść urlop na sadzenie, bo sobotę 20.04 chcą mi zrobic pracującą za 2.05.
Asiu - czytałam o problemach i zapomniałam Ci odpisać

przepraszam. współczuję dodatkowych atrakcji, może uda się zagonić "rasowych panów" do prac ogrodowych...
Dobrze, że Tobie zdrowie dopisuje. Ściskam bardzo, bardzo cieplutko.
Gosiu - ja czytam w wersji elektronicznej w pdf na tablecie (łatwo mi ściągnąć np. z chomika), zaczęłam czytać "Starcie Królów", a między czasie planuję obejrzeć pierwszy sezon. Plan jest najpierw książka, potem adaptacja. (Wojtek jest obrażony z lekka, bo przez książke jest odstawiony trochę na boczny tor

)
Z Wandą udało mi się zgrać z zamówieniem, nie wiedziałam, że Asia też zamawia z Flo... ja czasem wolę chyba przepłacić, niż stresowac się czy uda mi się zgrać czasowo z wszystkim, kwiecień i maj są obłednę - wychodzi mi na to, że nie mam ani jednego pustego weekendu na każdy coś już jest zaplanowane..