Roślinki Ani cz. 7
Re: Roślinki Ani cz. 7
OJej ta łazienka szykuje się na wzór z marzeń
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, ja też mam łazienkę w błękicie.
Wszystkie odcienie niebieskiego to moje ulubione kolory. 

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aniu remontu nie zazdroszczę
u mnie też bałagan i tak ma być przez całą zimę
żeby nie zwariować nie zwracam na to uwagi
Spokojnej niedzieli
Pozdrawiam

Spokojnej niedzieli

Pozdrawiam
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Kochana ja już od półtorej miesiąca żyję na remontach...można oszaleć ciągle latam ze szmatą i ciągle kurz
I witam w klubie mających błękitne łazieneczki

I witam w klubie mających błękitne łazieneczki

- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Kochani pozwólcie że odpiszę tak ogólnie....nie macie nic przeciwko, prawda
Niedawno skończyliśmy remont w dwóch pokojach i w kuchni....powiem wam szczerze wtedy jakoś to zniosłam a teraz chodzę jak zakręcona i non stop muszę sprzątać bo pełno kurzu z zaprawy itp.
Przypuszczam że tak porządnie łazienką zajmiemy się w przyszłym roku gdyż nie wiem czy wyrobimy się z kasą bo coraz bliżej do świąt i też trzeba wszystko poszykować itp.
Chyba nie jedna osoba tu na forum chciałaby mieć takie okno w łazience....mnie się akurat dobrze trafiło z czego bardzo się cieszę bo mam gdzie stawiać kwiaty i jak dobrze pójdzie troszkę zieleninki tam jeszcze zmieszczę :P
Chcę żeby na podłodze były ciemno niebieskie płytki a ściana w taki ciemno kremowy kolor płytek ze wzorem z czego fugi pod kolor płytek podłogowych i różne bajery/dodatki błękitne
Szczerze powiedziawszy trudno mi troszkę opisać....ale jak tylko będzie skończona łazienka to od razu zrobię fotki i się pochwalę

Niedawno skończyliśmy remont w dwóch pokojach i w kuchni....powiem wam szczerze wtedy jakoś to zniosłam a teraz chodzę jak zakręcona i non stop muszę sprzątać bo pełno kurzu z zaprawy itp.
Przypuszczam że tak porządnie łazienką zajmiemy się w przyszłym roku gdyż nie wiem czy wyrobimy się z kasą bo coraz bliżej do świąt i też trzeba wszystko poszykować itp.
Chyba nie jedna osoba tu na forum chciałaby mieć takie okno w łazience....mnie się akurat dobrze trafiło z czego bardzo się cieszę bo mam gdzie stawiać kwiaty i jak dobrze pójdzie troszkę zieleninki tam jeszcze zmieszczę :P
Chcę żeby na podłodze były ciemno niebieskie płytki a ściana w taki ciemno kremowy kolor płytek ze wzorem z czego fugi pod kolor płytek podłogowych i różne bajery/dodatki błękitne

Szczerze powiedziawszy trudno mi troszkę opisać....ale jak tylko będzie skończona łazienka to od razu zrobię fotki i się pochwalę

Domyślam się, że będzie przepięknie. Moja łazienka niestety tzw ślepa:(
Aniu, powoli wyremontujesz łazienkę...koszty są duże, wiem coś o tym ale się nie śpiesz. Przemyśl wszystkie detale, niech będzie praktycznie, wygodnie i ładnie. Okno jest duże więc kwiaty będą ładnie rosły, co zamierzasz postawić na parapet 

- nuta23
- 1000p
- Od: 17 kwie 2010, o 13:53

My szykujemy się do remontu na szczęście mieszkamy w innym mieszkaniu więc mnie ominie ciągłe latanie ze szmatą w ręce

pozdrowienia dla wszystkich Renata
moje początki
moje początki
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Aniu co u Twoich zielonych i u Cienie? 

- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
Witaj Aniu. Remontu ci nie zazdroszczę ale myśl, że potem będzie tak jak sobie wymarzyłaś pozwoli ci przejść przez te niedogodne chwile. Zyczę ci abyś szybciutko skończyła remoncik i oby znalazło się te parę groszy na jego dokończenie.
A okno w łazience super wielkie.
A okno w łazience super wielkie.
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Ja również witam wszystkich serdecznie i dziękuję ślicznie za odwiedzinki
Kochani ja to bym chciała żeby łazienka była już zrobiona ale wiem że wszystkiego nie da się tak od razu
Powolnymi kroczkami może uda nam się zrobić tak jak byśmy chcieli i mam nadzieję że nie będzie żadnych usterek
tak jak do tej pory to begonie zajmują parapety w całym domu więc już tam zostaną
A tak poza oknem ustawię inne kwiaty ale jeszcze nawet nie wiem jakie
dziękuję, u mnie wszystko po staremu
Grudniczki zapączkowane
Tylko mam pewną koncepcję na pokazanie fotek, więc chwilowo robię im fotki a jak kwiaty rozwiną się w całej okazałości to oczywiście pokarzę
Jutro może pojutrze będzie już rozwinięty pierwszy kwiat w jednym kolorze więc spodziewaj się foteczek :P
A póki co pokarzę kocie przytulasy :P

Kochani ja to bym chciała żeby łazienka była już zrobiona ale wiem że wszystkiego nie da się tak od razu

AniuAnna11 pisze:.....co zamierzasz postawić na parapet
tak jak do tej pory to begonie zajmują parapety w całym domu więc już tam zostaną

A tak poza oknem ustawię inne kwiaty ale jeszcze nawet nie wiem jakie

Celinkotrzynastka pisze:Aniu co u Twoich zielonych i u Cienie?
dziękuję, u mnie wszystko po staremu

Grudniczki zapączkowane

Jutro może pojutrze będzie już rozwinięty pierwszy kwiat w jednym kolorze więc spodziewaj się foteczek :P
A póki co pokarzę kocie przytulasy :P

- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
No pięknie się przytulają. Ten rudy jest śliczny. Pomiziaj obydwóch ode mnie.