ale piękne, te w kolorze lila super, w ogóle wszystkie maja to coś, nie miałam jakos przekonania do papuzich teraz wiem są ogromnie dekoracyjne, kilka mam ale już kilka mam,
z rana taki widok jak śmietana,
A ja w tym roku zapomniałam o tej wystawie A przydałby mi się teraz taka potężna dawka dobrej energii i optymizmu...Dobrze, że Ty chociaż byłaś. Nie żałuj nam tych cudności Marysiu. Daj więcej zdjęć - proszę
Ambo-dzięki za tulipany z wystawy.Słyszałam wypowiedź radiową Lecha W.,zgodził się firmować swym imieniem i nazwiskiem nazwę tulipanów "pod warunkiem,że będą biało czerwone",no i są,niebrzydkie!Pokazane przez Ciebie energetycznie złociste papuzie to prawdziwe piękności.
Wspomniany wcześniej program o ogrodach chińskich i japońskich oglądałam w niedzielę rano na 2 programie,zadzwoniła kuzynka ze Szczecina,żeby włączyć TV i dobrze zrobiła.
Marysiu, takie piękne są Twoje zdjęcia, tylko dlaczego tak mało wstawiłaś ?
Przecież robiłaś całe mnóstwo fotek. No, nie daj się prosić i wstaw coś jeszcze
Oj jak dobrze, że wpadłam dziś do Ciebie - u nas śnieżnie, mroźno i wietrznie więc porządnie przemarzłam a u Ciebie oczy się nasyciły cudownymi wiosennymi kwiatami... i zrobiło sie jakoś cieplutko w serduszku.
Dziękuje i czekam na więcej