Grzesiu wszystko wskazuje na to że sie udało

pączek wciąż żywy.
Aniu głóg jest ładny

a że coś go czsem podjada to nieistotne
Gosiu to fajna majówka

się zapowiada
Alino to prawda głóg na dość delikatny system korzeniowy, mój już kilka lat rośnie i wiąż przy paliku

A na klonie próbuję sprawdzić w praktyce to co wyczytałem na temat szczepienia i okulizacji

Najłatwiej mi idzie okulizacja na jabłoni prawie wszystkie oczka sie przyjmują
Lidko też muszę już rezygnować z dużych drzew na rzecz karzełków, ale na forum dostrzegłem, że też są piękne
Przemku to początki moich prób, szczepienie iglaków to chyba już szczyt umiejętności, może kiedyś się uda
Kasiu bo te macierzanki przy samej ścianie domu rosną i przysypane były śniegiem - cieplej im było

U mnie też powojnikom zaczynają wyrastać pączki. A żurawek na liście mam 20 szt. ale muszę trochę tą ilość zredukować.
Oliwko witam w moim ogródku

Niestety z różami coś robię źle bo nie przyjmują się zakładane oczka. A u mnie to głównie lilie OT i z tych nie zrezygnuję a wszystkie właśnie z tej firmy.
Grażynko dziękuję

fajna stronka.
Aniu Geniu cieszę się, że się ponownie spotkamy
Gniewuszka witam Ciebie pierwszy raz u mnie, cieszę się że spodobało się Tobie w moim ogrodzie

A dzięki forum ogród zmienia się jeszcze szybciej. Osłona herbicydowa jest bardzo przydatna, prowadzę ją przy samej ziemi i nie ma zagrożenia opryskania innych roślin, chociaż trzeba uważać, najlepiej wpisz sobie na allegrrooo Osłona Herbicydowa Marolex i zobaczysz.